ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Final 4 με χαμόγελα και αισιοδοξία

Final 4 με χαμόγελα και αισιοδοξία

Αισιόδοξοι πως η Γλυφάδα θα φιλοξενήσει αγώνες υψηλού επιπέδου και το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία εξέφρασαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος.

Έτοιμοι για μια πετυχημένη διοργάνωση σε ένα γεμάτο γήπεδο δήλωσαν οι διοργανωτές του φετινού Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.  Μια διοργάνωση που επιστρέφει στην Αθήνα και φιλοδοξεί να αποτελέσει μια γιορτή για το γυναικείο βόλεϊ…

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου κατά την ομιλία του υπογράμμισε «Είναι πολύ μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε ακόμα μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση στην πόλη μας. Επιτέλους θα  φιλοξενήσουμε Final 4 Κυπέλλου γυναικών, μετά τα δύο Final 4 των ανδρών. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και σε όλες τις αθλήτριες. Εμείς με πολύ χαμόγελο συνεισφέρουμε όσο μπορούμε και με την καλύτερη δυνατή διάθεση στα πάντα. Το γήπεδό μας το φροντίζουμε, το νοικοκυρεύουμε.

Υποδεχόμαστε τα πάντα με χαμόγελο. Υπάρχει ανησυχία, αλλά πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει τίποτα και θα χαρούμε αγώνες σε υψηλού επίπεδο και με την συμμετοχή καλών αθλητριών.  Ευχαριστούμε την ΕΟΠΕ που μας επέλεξε και ευχόμαστε καλή θητεία στον πρόεδρο που έχει 3 μήνες θητείας και με εμάς κάνει ποδαρικό. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Έχουμε χαρά να διαθέτουμε κορυφαίο αθλητή, του οφείλουμε πολλά γιατί χάρης και στη δική του προσπάθεια φιλοξενούμε τόσες διοργανώσεις. Θα είμαστε παρόντες για ότι χρειαστεί. Οι αθλήτριες εύχομαι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κ να μην σκέφτονται τίποτα άλλο. Να έχουμε θεατές μόνο με χαμόγελα και η μόνη αγωνία τους είναι για την άμιλλα των ομάδων. Πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλά και θα έχουμε συνεργασία και για μελλοντική διοργάνωση. Επιφυλασσόμαστε κι εμείς  να κάνουμε προτάσεις στην Ομοσπονδία. έχουμε ωραία παραλία και μπορούμε να φιλοξενήσουμε διοργανώσεις σε ανοιχτούς χώρους.

Δροκοφίκης : «Περιμένουμε μεγάλα παιχνίδια»

Ο υπεύθυνος Αθλητισμούς του Δήμου Γλυφάδας Περικλής Δροκοφίκης τόνισε «Να σας καλωσορίσω στην πόλη μας, να ευχηθώ να έχουμε ένα επιτυχημένο Final 4 χωρίς προβλήματα. Όπως δείξαμε και στο παρελθόν ότι δύσκολα και μεγάλα Final 4 τα φέραμε σε πέρας και έγιναν πολύ ωραίοι αγώνες χωρίς προβλήματα. Οι άνθρωποι που θα βρεθούν στο γήπεδο θα παρακολουθήσουν  πολύ μεγάλα παιχνίδια. Για έναν νέο αθλητή είναι σημαντικό να βλέπει τα πρότυπα του από κοντά γιατί αυτό του δίνει το κίνητρο να συνεχίσει. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο  της ΕΟΠΕ και τον δήμαρχο που στηρίζει αυτή την προσπάθεια».

Καραμπέτσος : «Διήμερο όπου το βόλεϊ θα πρωταγωνιστήσει»

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καραμπέτσος κατά την ομιλία του τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε αυτόν τον ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο στο ΔΑΚ Γλυφάδας, γιατί πριν από 35 χρόνια είχα διαιτητεύσει σε αυτό το γήπεδο τον πρώτο μου αγώνα σε κλειστό γυμναστήριο.

Η συγκίνηση μου είναι ιδιαίτερη. Ευχαριστώ για την συνεργασία του Δήμου και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά  και για την προσπάθεια που γίνεται αυτές τις ημέρες. Περιμένουμε ένα 2ήμερο που το άθλημα θα πρωταγωνιστήσει.

Η ΕΡΤ θα δώσει δυνατότητα στο φίλαθλο κοινό του βόλεϊ να παρακολουθήσει τους αγώνες των γυναικών. Πιστεύω ότι και τις 2 μέρες θα είναι γεμάτο. Ξέρετε ότι είναι εδικής διαχείρισης και άπαντες που θα μπαίνουν στο γήπεδο θα γίνεται με ταυτοποίηση.

Αρχίσαμε να λέμε αν έχουμε πρόβλημα πλέον στο αν χωράμε ή δεν χωράμε. Απόψε θα έχω την πλήρη εικόνα, αλλά σίγουρα θα έχουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Καλή επιτυχία στις ομάδες και όποτε θέλετε δήμαρχε, είμαστε στη διάθεσή σας και όποια διοργάνωση θέλετε θα την πάρετε. Παραλίγο θα παίρνατε και το ανδρικό, αλλά σας πρόλαβε τελευταία στιγμή η Θεσσαλονίκη».

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα

Αναφορικά για το ρίσκο που έρχεται πλέον η διοργάνωση στην Αθήνα και μπορεί να βρεθούν στο γήπεδο οπαδοί των μεγάλων ομάδων και τους κίνδυνους που αυτό συνεπάγεται ο Γιώργος Καραμπέτσος απάντησε «Ας έρθουν. Απλά όποιος έρθει να είναι με ονοματεπώνυμο και να γνωρίζει ότι  θα παρακολουθείτε μέσα στο γήπεδο. Θέλαμε να πάμε σε μεγάλες πόλεις, όπως είναι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη και να γεμίσουμε το γήπεδο όπως πρέπει και πιστεύω πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».

Προσεκτικοί προπονητές και αθλήτριες

Κλείνοντας την ομιλία του ο Γιώργος Καραμπέτσος έστειλε μήνυμα προς τους προπονητές και τις αθλήτριες των 4 φιναλίστ τονίζοντας τους «Εσείς οι 8 που βρίσκεται σήμερα εδώ γνωρίζεται πως παίζεται μεγάλο ρόλο στο να μην υπάρξει πρόβλημα στην διοργάνωση.  Η ΚΕΔ είναι ανεξάρτητη Αρχή, αλλά παίρνει οδηγίες από την Ομοσπονδία. Όπως έπαιρνα και  εγώ από τη CEV.

Οι διαιτητές θα είναι πολύ σκληροί μαζί σας μετά τα όσα έχουν γίνει τελευταία. Δεν θέλω να συμμετέχετε σε ενέργειες και να χαλάσετε τη ατμόσφαιρα. Θα γίνουν λάθη ενδεχόμενος. Να τα αντιμετωπίσετε ως λάθος σε κάτι που οι διαιτητές το βλέπουν λάθος, και δεν τα φαντάζονται λάθος, όπως οι διαιτητές του πόλο. Προπονητές και αρχηγοί πάρα να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί σε θέματα πειθαρχίας κατά τη διάρκεια του αγώνα και εσείς να συμβάλλετε να έχει επιτυχία το Final 4 με καλά  παιχνίδια σε τόσο μεγάλα γήπεδα.

Αν πετύχει αυτή η διοργάνωση θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να έχουμε τηλεόραση του χρόνου στο πρωτάθλημα. Θα εξαρτηθεί από τη συμπεριφορά μας. Θα καταλάβετε σύντομα  τι σημαίνει το διήμερο για το ελληνικό βόλεϊ».