ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Final-4 Κυπέλλου: Προσκλήσεις αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή

Final-4 Κυπέλλου: Προσκλήσεις αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή
Σήκωσε μανίκια η οργανωτική επιτροπή της Ρόδου -με το χρόνο να πιέζει- για τη διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος 2018 Ανδρών που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Καλλιθέας την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21 Απριλίου.
Η πρώτη της σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΔΟΠΑΡ, όπου ο πρόεδρος του και πρόεδρος της επιτροπής κ. Στέφανος Κυριαζής ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη για τις συντονισμένες προσπάθειες που έγιναν, ώστε η μεγάλη αυτή γιορτή του βόλει και του αθλητισμού να έρθει στη Ρόδο.
Προσκλήσεις…
Το φλέγον θέμα -ίσως όλων των Φάιναλ-4- είναι τα εισιτήρια και η διαχείρισή τους με την οργανωτική επιτροπή να αποφασίζει να μην υπάρξουν εισιτήρια για τους τρεις αγώνες των δυο ημερών, αλλά μόνο προσκλήσεις, που θα διατεθούν, στην ΕΟΠΕ, στις συμμετέχουσες ομάδες, σε αθλητές των ομάδων της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου, σε διαιτητές και σε φιλάθλους. Επίσης, θα υπάρξουν και επίσημοι προσκεκλημένοι.
 
Κυριαζής: “Στενή συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση”

«Διεκδικήσαμε τη διοργάνωση με ιδιαίτερη σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, πεπεισμένοι ότι στο τέλος θα έχουμε πετύχει το στόχο μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κυριαζής και συνέχισε: «Η Ρόδος από τα αρχαία χρόνια είναι ένα αθλητικό νησί, με κατοίκους που λατρεύουν τον αθλητισμό. Μας παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να δείξουμε και πάλι τι μπορούμε να κάνουμε σαν διοργανωτές και μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσουμε το όμορφο Παλαί Ντε Σπορ της Καλλιθέας. Να το ζωντανέψουμε. Η επιτυχία του Final 4 σίγουρα θα φέρει κι άλλες διοργανώσεις υψηλού επιπέδου στον ίδιο χώρο. Η εικόνα που θα περάσει προς τα έξω θα πρέπει να είναι πολύ καλή. Και μην ξεχνάμε ότι η όλη γιορτή των αγώνων θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ και θα καταγραφεί από πολλούς δημοσιογράφους διαφόρων Μέσων».

Ο κ. Κυριαζής αναφέρθηκε και στις συναντήσεις με τους ανθρώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλει, όπως και για την ασφάλεια της διοργάνωσης. «Με τον Δήμαρχο βρεθήκαμε στην Αθήνα και στη Ρόδο με τους ανθρώπους της ΕΟΠΕ. Κατάλαβαν τη διάθεση μας και δεν μας έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους. Αυτό μας κάνει ακόμη πιο υπεύθυνους σαν Ροδίτες, για μια άρτια από κάθε πλευρά διοργάνωση.
Στο θέμα της ασφάλειας, που είναι το σημαντικότερο, έχουμε μια στενή συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, που ήδη έκανε αυτοψία στον χώρο και ήδη έχει τα σχέδια της για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης».

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής

Στην οργανωτική επιτροπή συμμετέχουν πέρα από τον πρόεδρο κ. Στέφανο Κυριαζή, ο κ. Νίκος Νικολής από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών κ. Μιχάλης Καφετζής, ο πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΠΕ κ. Στάθης Μαθιουδάκης και οι υπηρεσιακοί παράγοντες και καθηγητές φυσικής αγωγής Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, Θεόδωρος Σκαρτάδος, Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου, Δημήτρης Κανταρζόγλου, Θεόδωρος Θεοδώρου, Μιχάλης Ερωτόκριτος, Μιχάλης Χαρίτος, Θεόδωρος Σαχινίδης, Μένια Φωταρά, οι Νίκος Κουκιάς και Βάσω Κούκου από την ΤΕ ΕΟΠΕ, η Εμμανουέλα Αραμπατζή, υπεύθυνη εταιρείας μάρκετινγκ και ο Γιώργος Αθανασίου, δημοσιογράφος της ΕΡΤ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Παρασκευή 20 Απριλίου
17.00: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
20.00: Ηρακλής Πετ. 2015 – Παναθηναϊκός
Σάββατο 21 Απριλίου
16.30: Pre game εκπομπή
17.00: Τελικός