Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φινάλε πριν την έναρξη για Ζαλμά-Έρχεται ο Παβλίσεβιτς

Φινάλε πριν την έναρξη για Ζαλμά-Έρχεται ο Παβλίσεβιτς

Επαγγελματικοί λόγοι δεν επέτρεψαν στο Νίκο Ζαλμά να παραμείνει στη Σύρο τη φετινή περίοδο και να κοουτσάρει το Φοίνικα με αποτέμεσμα η νησιωτική ομάδα να λήξει την συνεργασία και να φέρει ως αντικαστάτη του Έλληνα τεχνικού, τον πρώην γνώριμο για τους “πειρατές”, Ράτκο Παβλίσεβιτς.

Έτσι λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, ήρθε ένα άδοξο τέλος για τον έμπειρο κόουτς του οποίου η δουλειά είχε ήδη αναγνωριστεί στο νησί. Από την άλλη, στο παρά… ένα και μέσα στην ατυχία του ο Φοίνικας πηγαίνοντας σε γνωστά λημέρια επέλεξε τον Παβλίσεβιτς με στόχο να μην επηρεαστεί ό,τι ‘χτίστηκε΄ στην προετοιμασία.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Φοίνικα 

Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ζαλμά από την τεχνική ηγεσία της ομάδας για επαγγελματικούς λόγους. Η συνεργασία με τον κ. Ζαλμά υπήρξε άψογη και σύσσωμος ο κόσμος του Φοίνικα εκφράζει τις αμέριστες ευχαριστίες του, καθώς στο σύντομο αυτό διάστημα που βρέθηκε στο τιμόνι της δούλεψε με συνέπεια για τη δημιουργία μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Τη θέση του προπονητή αναλαμβάνει ο παλιός γνώριμος της ομάδας Ratko Pavlicevicο οποίος υπήρξε προπονητής της και κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και του οποίου η αξία είναι αναγνωρισμένη, αφού επί των ημερών του η ομάδα είχε κατακτήσει την 3η θέση του πρωταθλήματος και είχε συμμετοχή και στο final four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διοίκηση εύχεται στον κ. Ζαλμά καλή συνέχεια και στον κ. Pavlicevic καλή επιτυχία στο έργο του και καλή αγωνιστική σεζόν.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...