A2

Φινάλε σεζόν στην ΕΑΠ με δείπνο

Φινάλε σεζόν στην ΕΑΠ με δείπνο

Tη λήξη της σεζόν γιόρτασε η ΕΑΠ με την παράθεση δείπνου απο τη διοίκηση του συλλόγου στις αθλήτριες και τους αθλητές, στις εγκαταστάσεις του κλειστού του συλλόγου. Μάλιστα εξέδωσε  σχετικό δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρει:

“Μετά από μια πετυχημένη χρονιά και τη λήξη της αθλητικής περιόδου, το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. και το τμήμα Βόλεϊ παρέθεσε τραπέζι στις αθλήτριες και τους αθλητές, στις εγκαταστάσεις του κλειστού.

Από την Παρασκευή 17/6/2016 ολοκληρώθηκαν και οι προπονήσεις, με τον τεχνικό του Ανδρικού τμήματος κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ Α. να δίνει σε κάθε αθλητή ατομικό πρόγραμμα συντήρησης εν’ όψη των καλοκαιρινών διακοπών, και τις προτάσεις του τεχνικού του Γυναικείου κ. ΦΑΛΙΕΡΟΥ Α. για την ενίσχυση του τμήματος.

Παράλληλα το Δ.Σ., έχει προχωρήσει στις απαιτούμενες συναντήσεις με τους περσινούς Χορηγούς και τους Επιχειρηματίες που στήριξαν την ομάδα μας την προηγούμενη χρονιά, στους στόχους και την ανοδική πορεία που έχουν τεθεί.

Για την επόμενη χρονιά δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν εκ’ νέου την προσπάθεια μας, διευρύνοντας με την ένταξη και άλλωνΟικονομικών τοπικών Παραγόντων, που θα συμβάλουν στην ανοδική πορεία της Ε.Α.Π.

Σύμφωνα με το πλάνο το ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας θα παραμείνει ως έχει, με πιθανότητα να ενισχυθεί εάν κριθείσκόπιμο με τη θέσπιση της pro league.”

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...