Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φοίνικας Σύρου : «Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό»

Φοίνικας Σύρου : «Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό»

Ο κόσμος του Φοίνικα Σύρου στο Ζηρίνειο ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση. Παρά την ήττα από την Κηφισιά οι «Πειρατές» χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες της ομάδας και τους αγκάλιασαν μετά τον αγώνα αναγκάζοντας την διοίκηση των Συριανών να βγάλει ευχαριστήρια ανακοίνωση για την παρουσία τους στο γήπεδο των Βορείων προαστίων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

«Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στα μέλη της Λέσχης Φίλων Φοίνικα και τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στον αγώνα της ομάδας μας με τον Α.Ο. Κηφισιάς στο Ζηρίνειο, το απόγευμα της Κυριακής.

Θυσιάζοντας χρόνο από την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, περισσότεροι από τριάντα φίλαθλοι ταξίδεψαν από τη Σύρο και μαζί με τους συριανούς της Αθήνας έκαναν την ομάδα να αισθανθεί ότι βρίσκεται στο “σπίτι” της.

Το θερμό τους χειροκρότημα τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά απ’ αυτόν όπου το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, αποδεικνύει το επίπεδό τους και την αγάπη τους για την ομάδα.

Η κινητήριος δύναμη του Φοίνικα είναι ο υπέροχος κόσμος του. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για όσα έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν…»