Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φίνος “κασκαντέρ” στη ΜΕΝΤ

Φίνος “κασκαντέρ” στη ΜΕΝΤ

“Αλλαγή φρουράς” στον πάγκο της ΜΕΝΤ, με τον “κασκαντέρ”, Σπύρο Φίνο να διαδέχεται τον “καλό στρατιώτη” της νεοφώτιστης ομάδας, Γιάννη Τσαϊρέλη και να’ ναι έτοιμος να… κολυμπήσει στα βαθιά!

Μετά την… ιστορική αλλαγή σελίδας στον πάγκο της ΜΕΝΤ, λόγω της αποχώρησης του Σπύρου Γκολίτση, από το τιμόνι της ομάδας, έπειτα από προσφορά 10 ετών, ο Γιάννης Τσαϊρέλης, ως «καλός στρατιώτης» της ομάδας της Τούμπας ανέλαβε την να φέρει ες πέρας την επικίνδυνη “αποστολή σωτηρίας”.

Ωστόσο, οι αυξημένες υποχρεώσεις του Έλληνα τεχνικού, που πέρα από την ανδρική ομάδα, έχει γίνει… χίλια κομμάτια, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες και τις γνώσεις του τόσο στις ακαδημίες, όσο και στη γυναικεία ομάδα, υποχρέωσαν τη διοίκηση της ομάδας, μεσούσης της περιόδου, να εμπιστευτούν έναν δοκιμασμένο, σε υπό πίεση συνθήκες, τεχνικό, το Σπύρο Φίνο, με την ελπίδα πως θα αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο.

Άλλωστε για τον «κασκαντέρ», όπως είναι το παρατσούκλι του έμπειρου προπονητή και Καθηγητή Φυσικής Αγωγής στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης , αυτό το … έργο δεν είναι άγνωστό, καθώς δύο φορές κλήθηκε στον Άρη να βγάλει τα «κάστανα από τη φωτιά» και να κρατήσει στα «σαλόνια» τους «κίτρινους», όπως κι έγινε mετά την αποχώρησή του, ο Άρης είχε εννιά συνεχόμενες ήττες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά την πρώτη του θητεία στη Μίκρα, ο Άης μετά την αποχώρησή του είχε εννιά συνεχόμενες ήττες και μόλις επέστρεψε, οδήγησε ξανά τους “κίτρινους” στις επιτυχίες.