Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Φύσηξε Βαρδάρης στον Ισθμό

Φύσηξε Βαρδάρης στον Ισθμό

Ανάλυσε το

Στην Κόρινθο οι «ερυθρόλευκες» του Βαγγέλη Περόπουλου μπορεί να δημιούργησαν προϋποθέσεις έκπληξης κόντρα στον Αίαντα, ωστόσο οι Θεσσαλονικιές με το 3-1 φρόντισαν να πανηγυρίσουν το τρίποντο κατά την 18η αγωνιστική και να βρεθούν στην 6άδα της βαθμολογίας.

Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, αυτή που κατάφερε να πανηγυρίσει ήταν ο Αίαντας Ευόσμου και μάλιστα με ανατροπή.

Η Κόρινθος θέλοντας να έχει βαθμολογικό όφελος από την αναμέτρηση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με όπλο της τον ενθουσιασμό και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση με το 25-18 έκανε το 1-0.

Ωστόσο η συνέχεια ανήκε στις φιλοξενούμενες καθώς ανέβασαν την απόδοσή τους και αφού ισοφάρισαν με το… 27-25 σε 1-1 είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Με το 25-14 απέκτησαν εύκολα και γρήγορα το προβάδισμα με 2-1 και στο τέλος κράτησαν το πλεονέκτημά τους αφού με το 25-20 έκαναν το 3-1 που τις χάρισε το τρίποντο.

Με τη γλώσσα των αριθμών

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Περόπουλος): Παναγοπούλου, Ζιώγα, Κομλένοβιτς, Αργυρίου, Βακάλογλου, Μπίσκου / Μαργαρίτη (λ), Δέδε, Αλατζάκη, Ελευθερίου. 
ΑΠΣ ΑΙΑΣ (Ζωλασταθιάδης): Βλάχου, Ανδρονικίδου, Χαμαλίδου, Τζούριτς, Αργυρίου, Κούση / Ιακωβίδου (λ), Δαμιανίδου, Καλαγασίδου, Γιορανίδη.