Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φλαούνας : «Μείναμε από δυνάμεις»

Φλαούνας : «Μείναμε από δυνάμεις»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την μεγάλη αποχή παρουσιάστηκε ο Άκης Φλαούνας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα κόντρα στον Μίλωνα.

Ο προπονητής των Κρητικών σχολίασε «Κρατάμε την αγωνιστική διάθεση των παικτών. Είμαι ευχαριστημένος από αυτούς. Είχαμε μια νέα μεγάλη αποχή. Δώσανε το 110 %. Φάνηκε στα πρώτα τρία σετ, που ήμασταν ανταγωνιστικοί. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε τις δυνάμεις μας, αλλά μείναμε από βενζίνη.

Αν χρειαστεί θα είμαστε έτοιμοι για τα πλέι-άουτ ή σε όποια διοργάνωση κληθούμε να παίξουμε. Η συγκομιδή που έχουμε μας αδικεί. Είμαστε μια νέα ομάδα».

Φραγκιαδάκης : «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Από την πλευρά του ο Μανώλης Φραγκιαδάκης σχολιάζοντας την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Μίλωνα τόνισε  «Συγχαρητήρια στο Μίλωνα για τη νίκη και στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στις κρίσιμες φάσεις δεν είχαμε καθαρό μυαλό, ενώ είχαμε και απουσία ενέργειας. Μας έχει επηρεάσει η κατάσταση με τον covid.

Aν παίξουμε πλέι-άουτ, ίσως μπορέσουμε να κάνουμε νίκες, αν καταφέρουμε να μπούμε σε ένα ρυθμό».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...