Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Φλερτάρει» με Μολφέτα ο Χιμένες

«Φλερτάρει» με Μολφέτα ο Χιμένες

Ο διεθνής Κουβανός άσος του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, φαίνεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των τελευταίων υποψήφιων μεταγραφικών κινήσεων της ιταλικής ομάδας.

Λίγες μέρες πριν την παρθενική του εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ο Κουβανός πρωταθλητής Ελλάδας που βρίσκεται ήδη με την αποστολή των “πανθήρων” στο Ρίο ντε Τζανέιρο, φαίνεται ότι αποτελεί και τυπικά παρελθόν από το “Παλατάκι”, αφού δεν τα βρήκε στο οικονομικό και παράλληλα “φλερτάρει” με την ιταλική Μολφέτα.

Ωστόσο, όπως είναι λογικό ο Χιμένες θα περιμένει τους αγώνες του ολυμπιακού τουρνουά, καθώς σε περίπτωση που πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στο Ρίο, δεν αποκλείεται να δεχθεί προτάσεις και από άλλες ομάδες, ώστε να αποφασίσει με την ηρεμία του μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ποιός θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Παράλληλα στον ΠΑΟΚ φαίνεται να “ναυαγεί” και η περίπτωση του Βραζιλιάνου  Λεονάρντο Καλντέιρα, αφού πληροφορίες του Volleyplanet, κάνουν λόγο για ένα οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πρώην άσος των Ολυμπιακού, Φοίνικα Σύρου και Παμβοχαϊκού που καθιστά την παραμονή του στην χώρα του αναγκαία.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...