Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φλερτάρει με Ντόκιτς, «κλείνει» Λινζ το «Πειρατικό»

Φλερτάρει με Ντόκιτς, «κλείνει» Λινζ το «Πειρατικό»

Το “τερπνόν μετά του ωφελίμου” σκέφτονται να συνδυάσουν στον Φοίνικα Σύρου, καθώς παρουσία του Σέρβου πρώην “Πειρατή” στο νησί, ετοιμάζονται να “ντύσουν” στα “χρώματα” της ομάδας το διεθνή Τσέχο άσο.

Ωστοσο, στο νησί της “Φραγκοσυριανής” ο διακαής έρωτας του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, του Δημάρχου αλλά και των φίλων του Φοίνικα, ακούει στο όνομα του διαγώνιου, Τόμισλαβ Ντόκιτς, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για την Αρχόντισσα των Κυκλάδων”. Επ’ αυκαιρία λοιπόν των οικογενειακών διακοπών του Σέρβου σουπερστάρ στη Σύρο, δεν είναι λίγοι αυτοί που καλοβλέπουν το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντόκιτς στο “Πειρατικό”.

Karel Linz

Παράλληλα όμως με τους διακαείς πόθους, οι ρεαλιστικές προσδοκίες του Φοίνικα για μια φετινή πορεία διάκρισης είναι μεγάλες και το “χτίσιμο” της φετινής ομάδας κινείται βάσει αυτών. Η ομάδα της Σύρου λοιπόν βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του δίμετρου 31χρονου διεθνούς Τσέχου ακραίου, Κάρελ Λινζ, που στέφθηκε πρωταθλητής με τη ρουμανική Ζαλάου.

Ο Λινζ, που αναδείχθηκε κορυφαίος ακραίος και 4ος καλύτερος σκόρερ στο παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά της Γερμανίας με αντιπάλους Γερμανία, Κούβα, Ινδία και Τσεχία, ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 στο Κλάντνο της πατρίδας του όπου έμεινε εκεί για 4 χρόνια. Στη συνέχεια μεταπήδησε στο γαλλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ναντ, όπου έπειτα από παραμονή δύο χρόνων, δοκίμασε την τύχη του στο ρωσικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Κράσνογιαρσκ.

Το 2014 επιστρέφει ξανά στην γαλλική Λίγκα, όπου αγωνίζεται σε Ρεν και Μονπελιέ για να στεφθεί την περασμένη σεζόν στη Ρουμανία, πρωταθλητής με την Ζαλάου.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...