Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Φλιάκου στον Πορφύρα

fliaskou_porfyras_2020

Την απόκτηση της 20χρονης πασαδόρου Εύης Φλιάκου ανακοίνωσε ο Πορφύρας που συνεχίζει να επενδύει στις νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες. 

Η Εύη Φλιάκου αποτελεί ένα απο τα νέα πρόσωπα στο φετινό ρόστερ του Πορφύρα. Η ομάδα της Φρεαττύδας συμφώνησε με την διοίκηση του Πανιωνίου και απέκτησε με υποσχετική ενός έτους την 20χρονη πασαδόρο που ήταν από τις αθλήτριες που ξεχώρησαν στην περσινή Preleague με την φανέλα των “κυανέρυθρων”.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα 

Η 20χρονη πασαδόρος Εύη Φλιάκου επισφραγίζει με τη μετακίνηση της στον Πορφύρα από τον Πανιώνιο, με υποσχετική ενός έτους, την παραδοσιακή και διαχρονική σχέση φιλίας και αλληλοσεβασμού των 2 ομάδων.
Ευχαριστούμε για την άψογη στάση που τήρησαν, τους Τάκη Χρυσοχόου και Στάθη Νικολούζο.
Παράσημο μας η εκτίμηση του “Ιστορικού”.

Η Εύη, σπουδάστρια του Παντείου Πανεπιστημίου και παιδί που παρακολουθούμε με προσοχή από το ξεκίνημα του, θέλησε να εκφρασθεί ως εξής για τη μεταγραφή της : “Είμαι πολύ χαρούμενη που την νέα σεζόν θα αγωνιστώ για την ομάδα του Πορφύρα!Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Νίκο και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους!Εύχομαι να έχουμε καλή αγωνιστική χρονια με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!”


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ