ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Φλώρος: «Η καρδιά μου είναι στον ΠΑΟΚ»

Φλώρος: «Η καρδιά μου είναι στον ΠΑΟΚ»

Μπαρουτοκαπνισμένος και άχαστος στους τελικούς Κυπέλλου γυναικών, ο προπονητής τους ΠΑΟΚ Τάκης Φλώρος πανηγύρισε από καρδιάς τον πρώτο τίτλο του Δικέφάλου. Χαρούμενη που τελείωσε με χαμόγελα μια δύσκολη χρονιά δήλωσε η Μερτέκη, την ώρα που η Όλγα Βεργίδου τόνιζε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μια δικαίωση για όλους.

Ο έμπειρος κόουτς, δήλωσε «Έπαιξα στον ΠΑΟΚ 6-7 χρόνια, 6-7 χρόνια προπονητής, η καρδιά μου είναι στον ΠΑΟΚ. Ποτέ ένας τελικός δεν είναι εύκολος. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα χωρίς παράδοση στο γυναικείο βόλεϊ, ουσιαστικά η ομάδα έχει  κάνει ένα αθλητικό θαύμα. Από την ώρα που την ανέλαβε ο κ. Αμοιρίδης, η ομάδα μέσα σε τέσσερα χρόνια ανέβηκε στην Α1 και κατέκτησε έναν τίτλο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Για την χρησιμοποίηση της Πυλαίας ως έδρα και τον κόσμο είπε «Ακόμα είναι νωρίς. Άλλωστε, φέτος δεν υπήρχε κόσμος στα γήπεδα. Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική. Εάν ένα τμήμα πάει καλά, ο κόσμος του ΠΑΟΚ στηρίζει».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο «Σίγουρα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και φυσικά στη μνήμη του Νότη Λίτσα. Κανονικά αύριο θα πίναμε μαζί καφέ και θα συζητούσαμε τον τελικό. Έφυγε νωρίς και αυτός ο τίτλος είναι δικός του».

Mερτέκη : «Καλό τέλος σε μια δύσκολη χρόνια»

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ εμφανώς συγκινημένη απο την επιτυχία και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της καριέρας της τόνισε «Καλό τέλος σε μια δύσκολη χρόνια. Η χρονιά δεν ήταν καλή με το σταμάτα-ξεκινάμε, παίξαμε πολύ λίγα ματς. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που καταφέραμε να πάρουμε το κύπελλο. Δουλέψαμε σκληρά και παλέψαμε πολύ στον αγώνα. Ήταν θέμα τύχης που έπαιξα κόντρα την παλιά μου ομάδα. Με έχει επηρεάσει λίγο που δεν είμαι στις επιλογές της εθνικής ομάδας».

Βεργίδου «Δικαίωση για ΠΑΟΚ και μένα η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Η Ολγα Βεργίδου χαμογελαστή με το μετάλλιο στο στήθος μιλώντας για την κατάκτηση του Κυπέλλου δήλωσε «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σαντορίνης για την πορεία της στο κύπελλο και την προσπάθεια που εκανε στο τελικό. Πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη. Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μια μεγάλη δικαίωση για την ομάδα του ΠΑΟΚ και μένα. Είμαι πολύ χαρούμενη που γύρισα στη Θεσσαλονίκη και πήρα έναν τίτλο. Σήμερα πανηγυρίζω το κύπελλο και από αύριο θα σκεφτώ το μέλλον».