Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Φορτώνει» επιθετικά ο Ολυμπιακός με Τόνσεκ Στερν

«Φορτώνει» επιθετικά ο Ολυμπιακός με Τόνσεκ Στερν

 Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι εδώ και λίγες ώρες ο σπουδαίος 27χρονος διεθνής Σλοβένος διαγώνιος, Τόνσεκ Στερν, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από το πειραϊκό σωματείο.

Με την απόκτηση του δίμετρου αδελφού του πρώην άσου του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, Ζίγκα Στερν και δις φιναλίστ σε ισάριθμα σερί Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, οι “ερυθρόλευκοι” προσθέτουν ένα ακόμη “όπλο” στη “φαρέτρα” τους, στη μάχη για διάκριση στη φετινή Volley League και την επιστροφή στους τίτλους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού ΣΦΠ
 «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τόνσεκ Στερν. Ο διεθνής Σλοβένος διαγώνιος (ημ. γέννησης 14/11/1995, ύψος 2,00μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Ο Τόνσεκ Στερν αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Πιατσέντζα, στην Ιταλία. Το 2020-21, έπαιξε επίσης στο κορυφαίο ιταλικό πρωτάθλημα, με την Πάντοβα, ενώ το 2019-20, φόρεσε τη φανέλα της Χάλκμπανκ στην Τουρκία. Ο Τόνσεκ Στερν έχει αγωνιστεί και σε Βίσλα Μπίντγκοζ (Πολωνία), Αλ Αραμπί (Κατάρ), Λατίνα, Βερόνα (Ιταλία) και Καλσίτ Καμνίκ (Σλοβενία), με την οποία έχει κατακτήσει το σλοβενικό Κύπελλο, το 2015-16.

Με την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας, ο Τόνσεκ Στερν έχει κατακτήσει δύο ασημένια μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (2019, 2021), αλλά και ένα χρυσό στο FIVB Challenger Cup, το 2019. Το 2015, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ21, ενώ μία χρονιά νωρίτερα, κορυφαίος διαγώνιος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...