A2

Forza City

Forza City

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α2 το Αιγάλεω καθώς οι «κυανόλευκες» επικράτησαν με 3-0 της Αγίας Παρασκευής κερδίζοντας το χειροκρότημα των φιλάθλων του που γέμισαν το «Στ. Βενέτης».

Πραγματοποιώντας μια καταπληκτική εμφάνιση οι «κυανόλευκες» της Αγγελικής Αντωνιάδη διέλυσαν την Αγία Παρασκευή και με το 3-0 πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα αφήνοντας παράλληλα αισιόδοξους και τους πλέον απαιτητικούς φίλους τους.

Ο αγώνας ουσιαστικά ήταν παράσταση για έναν ρόλο αφού το City με πολύ καλό σερβίς και αποτελεσματικές επιθέσεις δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις φιλοξενούμενες που έκαναν πολλά λάθη και έδειξαν ανέτοιμες.

Ουσιαστικά στο μόνο σετ που υπήρξε «κόντρα» ήταν το τρίτο όταν και οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 14-17, ωστόσο και πάλι το Αιγάλεω φρόντισε να κάνει το 21-21 και στο τέλος με το 25-22 να πάρει τη νίκη και οι αθλήτριες της Αντωνιάδου να αποθεωθούν από τους φίλους της ομάδας που έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση.

Αγγελική Αντωνιάδη : “Πήγε καλά η ψυχολογία”

H τεχνικός του Αιγάλεω Αγγελική Αντωνιάδη στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα υπογράμμισε «Πήγε καλά η ψυχολογία μας. Όλη την εβδομάδα δουλεύαμε για να έχουμε καλή ψυχολογία  γιατί ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα. Εμείς έχουμε μια νεανική ομάδα και παλεύουμε να τις έχουμε ψυχολογικά έτοιμες για να μπορούν να κάνουν την υπέρβαση. Στα δύο πρώτα σετ νιώσαμε πως θέλαμε τη νίκη, στο τρίτο είδαμε πως η Καλαϊτζίεβα είναι έμπειρη παίκτρια, είχε εκνευριστεί και ήθελε να μας σκωτόσει με τις επιθέσεις της. Αυτό δεν τρόμαξε την ομάδα μου. Πίστευα πως θα αλλάξει η ψυχολογία μας και την κρατήσαμε και αυτό μας έφερε τη νίκη.

Ο στόχος δεν αλλάζει. Θέλουμε την γρήγορη παραμονή μας και μετά όπως έχω ξαναπεί μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Θέλω τα παιδιά φεύγοντας από το γήπεδο χάσουν –κερδίσουν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι. Να μην νιώθουν ότι ήμαστε οι νεοφώτιστοι και ότι ανεβήκαμε για να ανέβουμε.

Θέλω να νιώθουν υπερήφανες και να ήμαστε όσο πιο καλά μέσα στο γήπεδο. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ήδη από Δευτέρα στο γήπεδο θα δουλεύουμε για τον επόμενο αντίπαλο που τώρα είναι ο Ηρακλής Κηφισιάς. Κάθε ομάδα που θα αντιμετωπίζουμε φέτος για εμένα θα είναι ντέρμπι. Όλα είναι δύσκολα».

Αιγάλεω (Αντωνιάδη) Βλάχου, Μολδοβανίδη, Μανώλικα, Ιωάννου, Λαμπιτσάκη, Μιτσάκου, Οικονομοπούλου -λ / Κουλοπούλου, Γρίσπου

Αγία Παρασκευή (Αμαριανάκης) Κόλλια, Θωμαΐδου, Σύλλα, Λάϊου, Καλαϊτζίεβα, Δρούγκα, Πόγκα -λ / Τικταπανίδου -λ, Πισιριτζή, Θεολόγου, Καβριγιάν

TA ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Β’ όμιλος – 1ος Υποόμιλος

Ποσειδώνας Βέροιας – ΑΣ Γιάννενα 0-3 (23-25, 16-25, 13-25)

ΑΣ Ελπίς – Ν. Βότσης 3-0 (25-22, 25-19, 25-21)

Β’ όμιλος, 2ος Υποόμιλος

ΓΣ Ελασσόνας – ΑΣΚ Λαγκαδά 2-3 (24-26, 23-25, 27-25, 25-19, 12-15)

ΔΑΣΩ – Πήγασος Πολίχνης 3-0 (25-13, 25-19, 25-14)

ΕΟΣ – Ηρακλής 3-0 (25-15, 25-14, 25-20)

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...