Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Φωτιά» το φύλλο αγώνα για τον Ολυμπιακό (φωτ.)

«Φωτιά» το φύλλο αγώνα για τον Ολυμπιακό (φωτ.)

Βαριά τιμωρία αναμένεται στον Ολυμπιακό αφού στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι μεταξύ των “ερυθρολεύκων” και του ΠΑΟΚ αναφέρονται από ρίψεις δεκάδων αντικειμένων μέχρι υβριστικά αλλά και πολλές διακοπές της αναμέτρησης.

Αναλυτικά αναφέρεται στο φύλλο αγώνα: «Πριν από την έναρξη του αγώνα οπαδοί έριξαν στον αγωνιστικό χώρο που ήταν ο ΠΑΟΚ ένα μισογεμάτο μπουκάλι νερό και ένα μισογεμάτο αλουμινένιο κουτάκι μπύρας χωρίς να χτυπήσει κάποιος. Έγινε παρατήρηση από την μικροφωνική εγκατάσταση, καθαρίστηκε το δάπεδο και ο αγώνα ξεκίνησε.

Στο σκορ 1-5 υπέρ του ΠΑΟΚ στο πρώτο σετ, οπαδοί του ΟΣΦΠπέταξαν στην ελεύθεση ζώνη του ΠΑΟΚ ένα μισογεμάτο μπουκάλι νερόχωρίς να χτυπήσει κάποιος, χύθηκε νερό στην ελεύθερη ζώνη του ΠΑΟΚ, προκλήθηκε 2λεπτη διακοπή για να σκουπιστεί το δάπεδο, έγινε ανακοίνωση και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Στο τέλος του 2ου σετ, οπαδοί του ΟΣΦΠ πέταξαν στη πλευρά της ομάδας του ΠΑΟΚ 15-20 μπουκαλάκια νερό και πλαστικά ποτήρια με καφέ, επίσης και δυο μισογεμάτα μεταλλικά κουτάκια μπύρας. Δεν τραυματίστηκε κάποιος. Πορκλήθηκε διακοπή 28’ ώστε να καθαριστεί και να στεγνωστεί το δάπεδο. Ακόμα εκκενώθηκε το μέρος της πλάγιας κερκίδας που βρίσκονταν οι οπαδοί του ΟΣΦΠ που βρίσκονταν προς την πλευρά του ΠΑΟΚ. Έγιναν ανακοινώσεις από τη μικροφωνική εγκατάσταση ότι σε περίπτωση επανάληψης ρίψης αντικειμένων θα εκκενωθεί το γήπεδο.

Με τη λήξη του αγώνα,οπαδοί του ΟΣΦΠ εκσφενδόνισαν προς την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ και των διαιτητών δεκάδες αντικείμενα, όπως μισογεμάτα μπουκάλια νερό, μισογεμάτα μεταλλικά κουτάκια μπύρας, πλαστικά ποτήρια καφέ και πλαστικούς κάδους απορριμμάτων. Ένα μισογεμάτο πλαστικό μπουκάλι νερό που πέταξαν οπαδοί του ΟΣΦΠ χτύπησε τον αθλητή του ΠΑΟΚ Γκόμεζ στο χέρι και ένα μισογεμάτο μπουκαλάκι νερό χτύπησε στην ωμοπλάτη τον αθλητή του ΠΑΟΚ Καρασαββίδη.    Η ομάδα του ΠΑΟΚ αποχώρησε μετά από 15λεπτάαφού απομακρύνθηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Στη διακοπή στο τέλος του 2ου σετ, οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναξαν εν χορώ «Βουλγαροι-Βουλγαροι».

fyllo_ntermpi