PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Φουλάρει για Volleyleague με Εφραιμίδη ο Πήγασος

Φουλάρει για Volleyleague με Εφραιμίδη ο Πήγασος
Οι μεταγραφικές βόμβες του Πήγασου Πολίχνης συνεχίζονται καθώς μετά τους Κομητούδη και Μαυροβουνιώτη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόκτηση και του Νικήτα Εφραιμίδη δημιουργόντας έτσι της βάσεις για πορεία ανόδου της ομάδας στη Volleyleague.
Έτοιμος να διεκδικήσει και μάλιστα δυνατά την άνοδο του στη Volleyleague είναι ο Πήγασος Πολίχνης ο οποίος πραγματοποιεί πορεια πρωταθλητισμού και στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Οι μεταγραφές επιπέδου Volleyleague συνεχίζονται καθώς τελευταίο απόκτημα της ομάδας είναι ο Νικήτας Εφραιμίδης. Ο 32χρονος διεθνής ακραίος/λίμπερο συμφώνησε με τον Πήγασο και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες θα ηγηθεί της φετινής χρονιάς στην Preleague.
O Νικήτα Εφραιμιδη στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Πήγασου Πολίχνης τόνισε “Για αρχή είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΠΗΓΑΣΟ. Όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης ήθελαν να έρθω στην ομάδα αλλά ιδιαίτερη μνεία θα κάνω στον κ.Γιωργο Μιχαλιτσιο! Πιστεύω πως χωρίς την συνεισφορά του και τις επαφές που κάνανε δεν θα ήταν δυνατό διαφορετικά.
Η ομάδα αγωνίζεται στην Pre League μια κατηγορία ιδιαίτερα ανταγωνιστική περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Θεωρώ πως έχουνε ένα πολύ καλό ρόστερ , λείπουν κάποιες προσθήκες για να έχουμε την τελική εικόνα. Όπως έχω ακουσει και διαβάσει η ομάδα έχει κάνει ήδη κάποιες προσθήκες και από άλλα σωματεία πιστεύω πως θα είμαστε πρωταγωνιστές στην κατηγορία!
Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος και πιστεύω φέτος να μπορέσουμε να αγωνιστούμε σε γήπεδα με κόσμο, λιγότερο ή περισσότερο όσο μας επιτρέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα γιατί κάθε αθλητής θέλει να αγωνίζεται μπροστά σε κόσμο και κάθε φίλαθλος που αγαπάει την ομάδα του θέλει να την βλέπει όταν παίζει…
Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και αθλητικές επιτυχίες!”
Η ανακοίνωση του Πήγασου Πολίχνης 
Το Δ.Σ. του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Νικήτα Εφραιμιδη!
Ο Νικήτας είναι γεννημένος 11/02/1989 στην Θεσσαλονίκη ,έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται στην θέση του ακραίου/λίμπερο.
Είναι βέβαιο πως με τις διεθνείς του εμπειρίες αλλά και τις παραστάσεις από τις προηγούμενες ομάδες του στην Volley League θα βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη των φετινών της στόχων!
Νικήτα καλωσόρισες στον ΠΉΓΑΣΟ και εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!