ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Φουλάρει για πρόκριση ο ΑΟΟ

Φουλάρει για πρόκριση ο ΑΟΟ

Απόλυτα έτοιμος να διεκδικήσει την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καθώς ο Πλάμεν Κριστόφ μπορεί να υπολογίζει όλους τους παίκτες του κανονικά για τον εκτός έδρας νοκ-άουτ αγώνα κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι “πράσινοι” του Έβρου καθώς ο Πλάμεν Κριστόφ είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να αναρρώνουν από την ίωση και την γαστρεντερίτιδα και να μπαίνουν πλέον σε ρυθμούς Κυπέλλου.

Οι Βουκασίνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Ριζόπουλος, Πεντίδης και Αμπουίλα ξεπέρασαν τα προβλήματα γαστρεντερίτιδας και είναι απόλυτα έτοιμοι, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Χήρας ο οποίος αισθάνεται καλύτερα αλλά ενδεχομένως να μην αγωνιστεί προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη το Σάββατο.

Στόχος του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας είναι η πρόκριση στην 8άδα του θεσμού και άπαντες είναι αισιόδοξοι για την αναμέτρηση απέναντι στον Εθνικό.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αναφερόμενος στο παιχνίδι Κυπέλλου δήλωσε “Είναι το πρώτο ματς Κυπέλλου που παίζουμε. Είμαστε σε καλύτερα κατάσταση πλέον καθώς ξεπεράσαμε τις ιώσεις που μας ταλαιπωρούσαν την τελευταία εβδομάδα. Θέλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας για τη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα η οποία όμως θα μας δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και έχουμε στόχο την πρόκρισή μας στο Final 4. Ένα Final 4 το οποίο ακούγεται θα γίνει στην πόλη μας και θα είναι κάτι πολύ ωραίο και σημαντικό για εμάς αν μπορέσουμε να ήμαστε η μια ομάδα από τις 4”.