A2

Φραγκιαδάκη: «Χρωστάμε την άνοδο στο Χρήστο»

Φραγκιαδάκη: «Χρωστάμε την άνοδο στο Χρήστο»

Η πρώτη μάχη στην Πάτρα ήταν νικηφόρα για τη Θέτιδα αλλά ο «πόλεμος» της πρόκρισης συνεχίζεται στα Τρίκαλα. Στην ομάδα της Βούλας μετρούν πλέον αντίστροφα για την έναρξη των «εχθροπραξιών» στο κλειστό της Θεσσαλικής πόλης και η Ελένη Φραγκιαδάκη, τσεκάρει το «όπλο» της για το τριήμερο των πολεμικών επιχειρήσεων που περιμένει αυτή και τις συμπαίκτριες της.

Η έμπειρη αρχηγός της αθηναϊκής ομάδας, απο τις κορυφαίες στην ιστορία της Α1, με το πιο βαρύ βιογραφικό στη διοργάνωση του φαιναλ φορ, το οποίο περιλαμβάνει  πολλές σελίδες δόξας και εντυπωσιακών κατορθωμάτων (5 Πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα ) με την φανέλα του ΠΑΟ αλλα και πολλές διακρίσεις με την εθνική ομάδα, μίλησε στον Volleyplanet για τη νέα πρόκληση που περιμένει την Θέτιδα αλλά και τον όρκο ανόδου που έχουν δώσει οι αθλήτριες στη μνημη του πρόωρα χαμένου προπονητή τους, Χρ. Παπαθανασίου:

THETIS fragkiadaki-4567

“Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την πρόκριση στο τουρνουά του ομίλου της Πάτρας. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει, λίγο καλύτερα από άποψη αποτελεσμάτων.. Τέλος καλό όλα καλά.

Η ψυχολογική πίεση και η κούραση ήταν μεγάλη αλλά τα καταφέραμε να πετύχουμε το πρώτο στόχο μας. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας (Κώστας Σωτηρόπουλος) που ήταν μαζί μας και μας βοήθησε σε αυτή την πρώτη δύσκολη τριάδα των αγώνων. Ξεκουραστήκαμε λίγο, το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε για το φαιναλ φορ των Τρικάλων για την εκπλήρωση του δεύτερου και κορυφαίου φετινού μας στόχου. Χρωστάμε την άνοδο στο Χρήστο.»

FRAGKIADAKI thetis pangigyria mazi-098

Όσον αφορά την κλήρωση του προγράμματος  των αγώνων των Τρικάλων, η αρχηγός της Θέτιδας αρκέστηκε να πει… «. Και οι τέσσερεις ομάδες που πέρασαν στα Τρίκαλα απέδειξαν ότι είναι πολύ καλές ομάδες και περιμένω να γίνουν σπουδαία παιχνίδια. Δεν θέλω να πω ειδικά κάτι για κάποια ομάδα αφού όλοι θα παίξουν με όλους.»

H Θέτιδα που οι παίκτριες της λόγω πένθους πάιζουν με μαύρες εμφανίσεις και περιβραχιόνια, θα ξεκινήσει το τουρνουά ανόδου την Παρασκευή με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, το Σάββατο κόντρα στον Ηλυσιακό για δεύτερη φορά μεσα σε μια εβδομάδα μετα τη διοργάνωση της Πάτρας και θα κλείσει του αγώνες με τους Μακεδόνες Αξιού.

 

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...