A2

Φραγκιαδάκη: «Δικαιώσαμε τη μνήμη του Χρήστου»

Φραγκιαδάκη: «Δικαιώσαμε τη μνήμη του Χρήστου»

Μετά από μια πικρή χρονιά, με μεγάλες τρικυμίες, δάκρυα και άγχος, η Θέτιδα τελικά μπόρεσε να χαμογελάσει. Η άνοδος στην Α1 μπόρεσε να απαλύνει τον πόνο και την οδύνη που έφερε ο πρόωρος χαμός του Χρ. Παπαθανασίου και ο ζωντανός θρύλος του γυναικείου βόλεϊ, Ελένη Φραγκιαδάκη, έκανε στον Volleyplanet τον απολογισμό της φετινής περιπέτειας που βίωσε στο σύλλογο της Βούλας.

FRAGKIADAKI koupa-309FRAGKIADAKI sizigos-890

Αρχικά η εμβληματική αρχηγός και μπροστάρισα της ιστορικής ανόδου, ξεκίνησε με τον όρκο που τήρησαν τα κορίτσια της αθηναϊκής ομάδας στη μνήμη του πρώην προπονητή τους: « Η άνοδος στην Α1 αποτελεί δικαίωση στο πρόσωπο του Χρ. Παπαθανασίου αφού ήταν εκείνος που μας είχε επιλέξει στην αρχή της χρονιάς και πίστευε σε μας.

Μετά την αποφράδα εκείνη μέρα της 19/12, η πρόκριση στην Α1, έγινε αυτοσκοπός για την καθεμία μας, χωρίς να το διατυμπανίζουμε. Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ και δώσαμε όρκο ότι θα τα καταφέρουμε.

Επίσης ήταν ένας τίτλος που  χάρηκα πολύ και άξιζε σε ένα σωματείο όπως η Θέτιδας γιατί από τον πρόεδρο μέχρι τα παιδιά που βρίσκονται στις ακαδημίες είναι μια πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια.»

thetida plaka me proedro-123Thetida fragkiadaki kypello sampania-234

Δείξαμε χαρακτήρα στην Πατρα”

Στη συνέχεια η έμπειρη ακραία που έκανε θραύση επιθετικά, αναφέρθηκε στον αγωνιστικό τομέα και στον πρώτο σταθμό της φετινής προσπάθειας της Θέτιδας, στην Πάτρα « Πήγαμε στα πλει οφ της Πάτρας, ύστερα από μια μεγάλη κοιλιά που είχαμε στο τέλος της κανονικής περιόδου από τους αναπάντεχους τραυματισμούς που είχαμε, βασικών παικτριών όπως η Τουρνάκη και η Χριστοδούλου. Δεν είχαμε πολλές εναλλακτικές λύσεις ενώ σε συνδυασμό και με  κάποια άσχημα αποτελέσματα μας δημιούργησαν μια κακή ψυχολογία.

Τελικά στην Πάτρα, δείξαμε χαρακτήρα και μπορέσαμε και ξεπεράσαμε το σοκ του φιναλε της κανονικής περιόδου, παίρνοντας το εισιτήριο (μαζί με Ηλυσιακό) για τα Τρίκαλα.»

Thetida mplouza anodou me ypografes-34567Thetida me kypello apantes-000

“Πηγαίναμε στον πόλεμο!”

Η πρώην παίκτρια του ΠΑΟ που έγραψε ιστορία με την πράσινη φανέλα, σχολίασε:

« Στα Τρίκαλα πήγαμε αρκετά αποφασισμένες για να κλείσουμε παλιούς λογαριασμούς και να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Ξέραμε ότι ήταν αγώνες δίχως αύριο σαν να πηγαίναμε στον πόλεμο και όπως είχε πει η συμπαίκτρια μου, η Άννα Φωτεινού, σε τρεις μέρες παίζαμε τους κόπους μια χρονιάς.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και κόντρα στην Ελπίδα που ήταν το μεγάλο  φαβορί του ματς και του τουρνουά με 22 σερί νίκες, καταφέραμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένες, αποφασιστικές, και να κερδίσουμε το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Όσον αφορά τον Ηλυσιακό, περιμέναμε από πριν ότι θα τον κερδίζαμε και θα σπάγαμε την αρνητική παράδοση που είχαμε φέτος. Τέλος με τους Μακεδόνες μπήκαμε να πάρουμε το παιχνίδι και το κύπελλο αφού είχαμε κάνει δύο νίκες και είχαμε πολύ καλή ψυχολογία, όπως και έγινε και τερματίσαμε πρώτες και αήττητες.»

THETIDA kypello plaka-0123Thetida mia alli omadiki-6789

“Η στήριξη του προπονητή μας”

Η Φραγκιαδάκη δεν ξέχασε να απονείμει τα εύσημα  στον προπονητή της ομάδας και “αρχιτέκτονα” του δεύτερου μισού της φετινής σεζόν και της ανόδου, Κώστα Σωτηρόπουλο: « Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, τον Κώστα τον Σωτηρόπουλο που ήρθε στην ομάδα σε μια πολύ δύσκολη και τραγική στιγμή για όλους μας στο σύλλογο. Μετά το θάνατο του Χρήστου, καμία δεν ήθελε να επιστρέψει στο γήπεδο και να ξαναπαίξει. Κατάφερε να μας στηρίξει ψυχολογικά και να μας βοηθήσει να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Sotiropoulos time-56789FRAGIADAKI xamogela-09890

Θέλω να συγχαρώ επίσης τη διοίκηση και ειδικά τον πρόεδρο μας κ. Τριανταφύλλου για την συμπαράσταση του σε όλες τις αθλήτριες αλλά και όλα τα υπόλοιπα άτομα που την αποτελούν, το προπονητικό μας επιτελείο, τις συμπαίκτριες μου που έδωσαν τα πάντα για να φτάσουμε στο μεγάλο μας στόχο, μέσα από τόσες δυσκολίες και τέτοιες ψυχολογικές συνθήκες.  Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ατομικά στην απόδοση μου, πλην του ότι έκανα το χρέος μου προς την ομάδα και το Χρήστο.

Τέλος να επισημάνω τη άψογη διοργάνωση από πλευράς διοίκησης του Ασκληπιού για αυτό το  τριήμερο τουρνουά ανόδου αλλά και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Θέτιδας που μας ακολούθησαν σε Πάτρα και Τρίκαλα για να μας συμπαρασταθούν. Πιστεύω ότι τους αποζημιώσαμε»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...