A2

Φραγκιαδάκη: «Με πίστη και πάθος»

Φραγκιαδάκη: «Με πίστη και πάθος»

Με πίστη και αισιοδοξία αλλά και «πληγωμένη» από τον τραυματισμό της  Χρυσάνθης Χριστοδούλου (νοκ άουτ θλάση), μπαίνει στα πλει οφ του Ά ομίλου η Θέτιδα Βούλας. Η ομάδα του Κώστα Σωτηρόπουλου, με απολογισμό 11 νικες-5 ήττες  και 34 βαθμούς (δεύτερη θέση) στον Α1 υποόμιλο, φιλοδοξεί να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια πρόκρισης για το τελικό τουρνουά ανόδου με Μακεδόνες Αξιού και Ελπίδα Αμπελοκήπων σε ουδέτερη πόλη.

Για την περιπέτεια των πλέι οφ, η εμβληματική ακραία της ομάδας της Βούλας, Ελένη Φραγκιαδάκη η οποία κάνει ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα στη φετινή Α2, σχολίασε στον Volleyplanet: «Μπαίνουμε με καλή διάθεση, αποφασιστικότητα και πάθος για να εκπληρώσουμε τη βασική μας επιδίωξη που είναι αρχικά η πρόκριση στο τελικό τουρνουά ανόδου και στην συνέχεια η κατάκτηση μιας από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στηνΑ1.

Το πρόγραμμα μπορεί στην πρεμιέρα του να ξεκινάει με ντέρμπι κόντρα στον Ηλυσιακό που μας ξέρει και τον ξέρουμε από την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος αλλά εδώ που φτάσαμε, όλοι θα παίξουμε με όλους.»

THETIS fragkiadaki-4567FRAGKIADAKI thetis pangigyria mazi-098

Σε ερώτηση που θα κριθούν τα παιχνίδια, η έμπειρη αθλήτρια, η οποία έχει γράψει χρυσές σελίδες δόξας με τη φανέλα του ΠΑΟ και της εθνικής ομάδας, υποστήριξε: «Αρχικά θα κριθούν στη μέρα που θα βρεθούν οι παίκτριες των ομάδων και στην κούραση. Τα δεύτερα και τρίτα ματς σίγουρα θα έχουν μεγάλη επιβάρυνση.

Είναι δύσκολο να ανταπεξέλθουν οι ομάδες σε τρία σερί ντέρμπι και εδώ θα μετρήσει και το βάθος του ρόστερ που διαθέτει ο κάθε σύλλογος. Ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια, να κερδίσει το άθλημα του βόλεϊ και όσον αφορά την ομάδα μου να πραγματοποιήσει τους στόχους της για τους οποίους έχουμε δουλέψει όλες σκληρά όλη τη χρονιά.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...