ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Γ. Καραμπέτσος: «Η πανδημία του covid-19 δοκιμάζει καθημερινά τις αντοχές μας»

Γ. Καραμπέτσος: «Η πανδημία του covid-19 δοκιμάζει καθημερινά τις αντοχές μας»

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, με την ευκαιρία των προβλημάτων που δημιουργούνται στην ομαλή διεξαγωγή αγώνων στα Εθνικά Πρωταθλήματα και με αφορμή τα όσα έγιναν πριν τον ορισμό της αναμέτρησης του Άρη και της Α.Ε.Κ. για την 9η αγωνιστική της Volley League Γυναικών, προέβη στη παρακάτω δήλωση:

«Η πανδημία του covid-19 δοκιμάζει καθημερινά τις αντοχές μας σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο και δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο αθλητισμός και το άθλημα που υπηρετούμε. Καθημερινά οι παράγοντες, οι αθλητές, οι αθλήτριες, οι προπονητές τους και οι συνεργάτες τους καλούνται να αντιμετωπίσουν προβλήματα που προέρχονται από την πανδημία.

Εκτός από το υγειονομικό αποτύπωμα και τις δυσάρεστες κοινωνικές, ψυχολογικές και οικονομικές επιπτώσεις συχνά οι ομάδες έρχονται αντιμέτωπες με τους αυστηρούς κανόνες των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Μία τέτοια περίπτωση αντιμετωπίσαμε και στον αγώνα της Volley League γυναικών μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ.

Παρά τη βαθμολογική κρισιμότητα του αγώνα η διοίκηση της ΑΕΚ αντιμετώπισε το ζήτημα με ρεαλισμό και γενναιότητα βάζοντας σε προτεραιότητα τα υγειονομικά κριτήρια αλλά και την υγεία των αθλητών και του προπονητικού επιτελείου.

Με την ευκαιρία αυτή και με την ευχή να μην χρειαστεί στο μέλλον να μηδενιστεί ομάδα λόγω του covid-19 αισθάνομαι την ανάγκη ως πρόεδρος της ΕΟΠΕ να συγχαρώ δημόσια και να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου και τους παράγοντες του τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ για την υπεύθυνη και διαυγή στάση τους.