ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γ. Μιλενκόσκι: «Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, δεν είχαμε διάρκεια»

Γ. Μιλενκόσκι: «Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, δεν είχαμε διάρκεια»

Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να υπερασπιστεί για 2η σερί χρονιά τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας, καθώς παρά το καλό ξεκίνημα στον β’ ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στη Λάρισα, ο κάτοχος του Σούπερ Καπ δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι του, αλλά και λύσεις απέναντι στο σερβίς των “ερυθρόλευκων”. Ωστόσο, όπως δήλωσαν οι “ασπρόμαυροι”, δεν υπάρχει χρόνος για πολλές αναλύσεις, καθώς σε λίγες μέρες μπροστά τους είναι οι τελικοί του Λιγκ Καπ “Ν. Σαμαράς”.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε: «Όπως παίξαμε στο 1ο σετ έτσι έπρεπε να παίζαμε σε όλα τα σετ. Αντίθετα ο Ολυμπιακός μετά το πρώτο σετ όλοι οι παίκτες του έπαιξαν πολύ καλά. Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Δεν είχαμε διάρκεια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή επιτυχία στον τελικό».

Ο Ολλανδός Βαν Χάρντερερν του ΠΑΟΚ είπε: «Ξεκινήσαμε όπως θέλαμε και όπως είχαμε σχεδιάσει. Πήραμε το 1ο σετ. Κάναμε αυτό που έπρεπε αρχικά. Μετά δε μπορούσαμε να έχουμε διάρκεια. Δεν αντιδράσαμε σωστά στο καλό σερβίς του Ολυμπιακού παρότι το γνωρίζαμε και το είχαμε σχεδιάσει να το αντιμετωπίσουμε. Λυπάμαι γιατί μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Στον τελικό δεν υπάρχουν φαβορί. Κοιτάμε τους δύο τελικούς Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό».