LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Γ’ Όμιλος: Μάχη για την πρόκριση

Γ’ Όμιλος: Μάχη για την πρόκριση
Στο μαγευτικό Βραχάτι φιλοξενείται -παραδοσιακά- όμιλος του League Cup «Νίκος Σαμαράς» με τον Παμβοχαϊκό, τον Παναθηναϊκό και τη Λαμία να μάχονται για μια θέση στο φάιναλ-4 του θεσμού.
Την αυλαία στη Βόχα ανοίγει η αναμέτρηση Λαμία-Παναθηναϊκός με τις δυο ομάδες να έχουν τεστάρει τις δυνατότητές τους και κατά τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας. Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει για πρώτη φορά την πρόκριση στο φάιναλ-4 του θεσμού με τον κόουτς, Δημήτρη Ανδρεόπουλονα αναφέρει στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Ξεκινούν και επίσημα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Σε γενικές γραμμές είμαστε έτοιμοι για αυτό το ξεκίνημα. Μπαίνουμε σε μια δύσκολη διοργάνωση για να διεκδικήσουμε το ό,τι καλύτερο. Φυσικά και ξέρουμε τις δυσκολίες του ομίλου αφού οι αντίπαλοί μας είναι δυο καλές ομάδες, στόχος της ομάδας είναι να κυνηγάει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».
Από την άλλη, ο προπονητής της Λαμίας, Γιάννης Μέλκας που έχει ένα πλήρες ανανεωμένο ρόστερ σημείωσε: «Επιτέλους θα γίνουν αγώνες. Θα παίξουμε με δύο δυνατές ομάδες. Με τον Παναθηναϊκό δώσαμε δύο φιλικά κι έχουμε μία καλή εικόνα. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει βήματα προόδου αλλά κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση».
Ο οικοδεσπότης Παμβοχαϊκός δεν αγωνίζεται στην πρεμιέρα, με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Κλαρούδα να περιμένει τη στήριξη του κόσμου: «Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Ακόμα θέλουμε χρόνο για να παρουσιάσουμε τις δυνατότητες μας. Θέλουμε να πάμε στο φάιναλ-4 αρκεί να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε και να βρούμε τα πατήματα μας. Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει».
Γ΄ΟΜΙΛΟΣ (Έδρα: Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» – Βόχα)

1η αγωνιστική – Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

18.30: Γ.Σ.Λαμία – Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Κτενάς. Γραμματεία: Κτενά.
2η αγωνιστική – Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
19.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός – Γ.Σ.Λαμία
Διαιτητές: Ονόπας, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Κτενάς. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.
3η αγωνιστική – Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
19.30: Παναθηναϊκός – Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Ειρήνη. Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος. Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Καλομοίρης. Γραμματεία: Κτενά