Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γ. Ρουμελιωτάκης: Είπε «ναι» το «κοπέλι» στην πρόταση της ελβετικής Σενουά

Γ. Ρουμελιωτάκης: Είπε «ναι» το «κοπέλι» στην πρόταση της ελβετικής Σενουά

Έτοιμος να κάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του μεγάλο βήμα στο εξωτερικό είναι ο Ηρακλειώτης  άσος του Φίλιππου Βέροιας, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, που «κουνάει μαντήλι» στην ελληνική Volley League για να συνεχίσει την καριέρα του στο ελβετικό πρωτάθλημα.

Ο 32χρονος ακραίος, με την πλούσια εμπειρία και τους τίτλους από τις ελληνικές διοργανώσεις, δέχθηκε μία πολύ δελεαστική πρόταση από την ελβετική Σενουά, την οποία και αποδέχθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, τα επόμενα 24ωρα θα πετάξει για τη Γενεύη, προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, που βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος και διεκδικεί με αξιώσεις όλους τους εγχώριους τίτλους. Στην δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στην Ελβετίας, ο Κρητικός άσος θα τεθεί υπό τις οδηγίες, του γνώριμου Σέρβου τεχνικού, Ράτκο Παβλίσεβιτς, από τις δύο χρονιές στο τιμόνι του Φοίνικα Σύρου (2014/15, 2018/2019).

Μάλιστα για την ιστορία ο Έλληνας πρωταθλητής, θα κληθεί στη νέα του ομάδα να συνεχίσει την καλή παράδοση που είχαν στη Σενουά, δύο θρύλικές μορφές του ελληνικού βόλεϊ, που φόρεσαν την φανέλα του ελβετικού συλλόγου, ο Μιχάλης Γεωργαντής (1980-1981)  και ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς (2008-2009)!