Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γ.Σ Ηλιούπολης: «Να μην αλλοιώσουμε το προϊόν μας»

Γ.Σ Ηλιούπολης: «Να μην αλλοιώσουμε το προϊόν μας»

Ο Γ.Σ Ηλιούπολης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Άρη, καθώς όπως αναφέρει υπέπεσε σε λάθη τα οποία έπαιξαν “καταλυτικό ρόλο σε βάρος” των γηπεδούχων ενώ καταλήγει ζητώντας “μεγαλύτερη προσοχή των αρμοδίων σε μελλοντικά παιχνίδια, όχι μόνο της Ηλιούπολης αλλά ΟΛΩΝ των συλλόγων προκειμένου να μην αλλοιώσουμε το προϊόν μας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Γ.Σ Ηλιουπολης:

«Με λύπη μας, γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας η οποία με τις αποφάσεις της, έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε βάρος της ομάδας ειδικά στο τάι μπρέικ. Δίχως να θέλουμε να αναφερθούμε στο καθένα ξεχωριστά, στεκόμαστε κυρίως στη φάση του 5ου σετ που έγινε αιτία να αναφερθεί ακόμα και το φύλλο αγώνος (Φωτό). Συγκεκριμένα, στο 1-1 του τάι μπρέικ, η αθλήτρια του Άρη, Γκαιτάνο, μετά από μπλοκ που δέχτηκε και αφού η μπάλα είχε βρει στο τερέν του Άρη, έπεσε πάνω στο πόδι του διαιτητή με συνέπεια να χάσει την ισορροπία της και να πέσει κάτω. Η πρώτη διαιτητής βλέποντας αυτό (κατά την άποψη μας λανθασμένα) δίνει ως μη γενόμενη τη φάση. Και λέμε λανθασμένα διότι πρώτα έπεσε η μπάλα στο τερέν και κατόπιν έπεσε η παίκτρια του Άρη, όπου αμέσως σηκώθηκε καθώς -ευτυχώς-δεν είχε πρόβλημα και συνέχισε κανονικά. Στη συνέχεια ενώ η διαιτησία εδωσε επανάληψη της φάσης, αντί να κάνει σερβίς ο Άρης, γίνεται περιστροφή από την Ηλιούπολη, τη στιγμή που η προπονήτρια κ. Λυκογιάννη ρώτησε εαν ειναι σωστές οι θέσεις μας. Οι διαιτητές μας διαβεβαίωσαν ότι είμαστε «οκ» και συνεχίσαμε. Ακολούθησε άσσος από το σερβίς της Βούκοβιτς για να έρθει νέα απόφαση των διαιτητών η οποία ανέφερε ότι έχουν γίνει λάθος περιστροφές της Ηλιούπολης και συνεχίζεται από το 1-1 και όχι από το 3-1 που έγραφε ο πίνακας!!!
Άρα το λάθος δεν είναι μόνο στο γεγονός ότι γύρισε πίσω το σκορ αλλά και ότι δε βλέπει σωστά ο διαιτητής ποιος είναι στο σερβίς.
Από τη μεριά του συλλόγου μας δεν έγινε ένσταση τη στιγμή της φάσης οπότε δεν μπορούσε να γίνει βάσει κανονισμού στο τελος του αγώνα. Πιστεύουμε ότι η στάση δεν ήταν αυτή που αρμόζει από επαγγελματίες διαιτητές και ανθρώπους της γραμματείας. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και ζητάμε μεγαλύτερη προσοχή των αρμοδίων σε μελλοντικά παιχνίδια, όχι μόνο της Ηλιούπολης αλλά ΟΛΩΝ των συλλόγων προκειμένου να μην αλλοιώσουμε το προϊόν μας»