LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Γ. Τζιουμάκας: «Ικανοί για όλα, όταν είμαστε πλήρεις και υγιείς»

Γ. Τζιουμάκας: «Ικανοί για όλα, όταν είμαστε πλήρεις και υγιείς»
Στην δύσκολη αποστολή του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας στον ιστορικό τελικό του 10ου Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, αλλά και τη σημασία μιας ακόμη τεράστιας επιτυχίας των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» για τον αθλητισμό της πόλης, μίλησε ο διεθνής άσος της νεοφώτιστης ομάδας, Γιώργος Τζιουμάκας, λίγα λεπτά μετά την πανάξια πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, στον ημιτελικό του «ΔΑΚ Δ. Βικέλας».
«Πάντα πίστευα πως η 7η θέση του πρωταθλήματος δεν είναι ρεαλιστική! Όταν παίζαμε για σχεδόν μισό πρωτάθλημα, χωρίς τον καλύτερό σου παίκτη, τον αρχηγό μας Κώστα Προύσαλη και με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στον ώμο, αφού το τελευταίο διάστημα παίζω με ενέσεις, δεν μπορούμε να βγάλουμε την πραγματική μας εικόνα. Όταν όμως όλη η ομάδα είναι υγιής, με τους πολύ αξιόλογους παίκτες που έχουμε, είμαστε ικανοί για όλα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για αλλαγές και πολλά πράγματα, αλλά όταν παίζουμε πλήρεις και γεροί, μπορούμε να κάνουμε ζημιά σε οποιονδήποτε.
Το αποδείξαμε και σήμερα (σ.σ χθες) απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω σήμερα αξίζαμε την νίκη παίξαμε πολύ καλά και δίκαια πήραμε αυτή την ιστορική πρόκριση».
Αναφερόμενος στον αυριανό τελικό με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ ο «μπόμπερ» των “ερυθρόλευκων της Βέροιας”, Γιώργος Τζιουμάκας υποστήριξε πως «ότι είναι να γίνει θα γίνει! Το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στην 2η καλύτερη ομάδα της Volley League, που απέκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο τον φετινό πρωταθλητή. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να ανταποκριθούμε σε αυτή την νέα ιστορική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας.
Τέλος μιλώντας για την… εξαργύρωση αυτής της αθλητικής επιτυχίας, από τη νέα σεζόν στη Βέροια, ο “Τζούμι” τόνισε ότι “σίγουρα είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλη τη Βέροια… Ο κόσμος πρέπει να δει την σπουδαία προσπάθεια που γίνεται και να αγκαλιάσουν την ομάδα της πόλης τους, τόσο οι χορηγοί, όσο οι φίλαθλοι αλλά και ο απλός κόσμος, με την ελπίδα, κορονοϊού επιτρέποντος, από τη νέα σεζόν να γεμίζει ασφυκτικά σε κάθε ματς του Φιλίππου το γήπεδο!»