ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Γαλαξίας αστεριών στη γιορτή του ΣΕΠΠΕ

Γαλαξίας αστεριών στη γιορτή του ΣΕΠΠΕ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια προπονητικών σεμιναρίων και τα γιορτάζει  το προσεχές Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού, στη Νέα Φιλαδέλφεια (Ν. Τρυπιά & Σαρδέων), σε μια χριστουγενιάτικη γιορτή γεμάτη εκπλήξεις, στην οποία θα παρέλασει ένας γαλαξίας αστεριών του ελληνικού και παγκόσμιου βόλεϊ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης, επ ευκαιρία αυτής της λαμπερής εκδήλωσης θα τιμήσει ξένους-ξένες αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και ανθρώπους που πρόσφεραν στο άθλημα με τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Ο “Πύργος της Βαλτικής” Ραιμόντ Βίλντε, ο “Λύκος” Λιούμομπιρ Γκάνεφ, ο Φρέντι Μπρουκς, ο “Μπότσο” Αντρέι Κράβαρικ, ο “Νίκι” Νικολάι Ζελιάσκοφ, ο φυσιοθεραπευτής της Εθνικής, Νίκος Παπαγεωργίου, η Άγκι Μπάμπουλι, η “Φίφη”  Φιντάνκα Σαπαρέφσκα, η “Ήρα” Ίρινα Φεντότοβα, η Μαρία και η Νίκη Γκαραγκούνη, η Έφη Σφυρή, είναι βέβαιο πως θα χαρίσουν ακόμη περισσότερη λάμψη με την παρουσία τους στην λαμπερή εκδήλωση των Ελλήνων Προπονητών.