Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Game of Thrones No 4 στην Κυψέλη

Game of Thrones No 4 στην Κυψέλη

«Βλέψη (για 5ο ματς) ή Στέψη»; Στον αυριανό 4ο τελικό γυναικών Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού (20.00, Novasports 3) στην κατάμεστη Κυψέλη, οι «πράσινες» με τη συμπαράσταση των οπαδών τους θέλουν τη νίκη που θα δώσει παράταση στο όνειρο τίτλου, ενώ οι πρωταθλήτριες πάνε για να πείσουν τους πάντες ότι μπορούν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους ακόμη και μέσα στο σπίτι του «αιωνίου» αντιπάλου τους.

Κάτι από την επιτυχημένη αμερικανική δραματική σειρά φαντασίας, η 5η σεζόν της οποίας προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική στη ΝΟVA, θυμίζουν οι φετινοί τελικοί καθώς στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις των “αιωνίων” αντιπάλων δεν λείπουν τα πάθη, η μαγεία και η εκδίκηση.

Με τις δύο λοιπόν ομάδες πάνοπλες, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, να έχουν δείξει στους μέχρι τώρα τελικούς πολλά διαφορετικά πρόσωπα οποιαδήποτε πρόβλεψη θα ήταν παρακινδυνευμένη. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι στο φετινό παιχνίδι εξουσίας των φιναλίστ η δίψα για το… δισκοπότηρο της Α1 Γυναικών θα βαρύνει περισσότερο την πλάστιγγα της νίκης από τις τακτικές στο γήπεδο και τα αγωνιστικά σχήματα των προπονητών.

Ακόμη πιο έτοιμες οι “πράσινες” για τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός, που στην τελευταία του ανακοίνωση κάνει λόγο για «κατάφορη αδικία» στον τελικό του Ρέντη δείχνει πεισμωμένος να κάνει το 2-2 και να στείλει τη σειρά των τελικών σε 5η αναμέτρηση. «Παρά την αδικία που νιώσαμε δε θέλουμε να μείνουμε στα διαιτητικά λάθη, αλλά να κοιτάξουμε αυτά που κάναμε εμείς και να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε, να φανούμε ακόμη πιο έτοιμες και να φτάσουμε στη νίκη.

Άσχετα λοιπόν με την τελευταία ήττα μας και με το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας παραμένει το φαβορί για το πρωτάθλημα, έχοντας δίπλα τον κόσμο μας θα μπούμε στο γήπεδο και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, ώστε να έχουμε μία τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο στο κλειστό του Ρέντη» δήλωσε στο Volleyplanet το πρόσωπο της νίκης του Παναθηναϊκού στον 2ο τελικό και μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, Εύη Χρήστου.

Όλο το… μυστικό της νίκης σε μία λέξη

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο» η πίεση της υπεράσπισης των κεκτημένων σε έναν σύλλογο καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ είναι υπαρκτή και το ζητούμενο για τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη είναι η σωστή διαχείριση του κάτα κάποιου τρόπου άγχους, αυτού του «πρέπει» που υπάρχει στις πρωταθλήτριες. Κάτι που δεν έγινε σωστά στον 2ο τελικό αφού οι ερυθρόλευκες έδειξαν να μην… πήγαν ποτέ στην Κυψέλη. Για αυτό και σύμφωνα με τις δηλώσεις της κεντρικής του Ολυμπιακού το μυστικό της νίκης-τίτλου βρίσκεται στη λέξη «FOCUS» και στη συγκέντρωση που θα χρειαστεί για να στεφθούν ξανά πρωταθλήτριες (σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού η απονομή στις ερυθρόλευκες θα γίνει σε προσεχή ημερομηνία).

«Σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει τελευταία με τον Παναθηναϊκό, έχουμε πρώτα ως σοβαρότερο αντίπαλο τον εαυτό μας και μετά την ομάδα που είναι στην άλλη πλευρά του φιλέ, αν και στο 3ο τελικό ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά καλός. Εμείς λοιπόν αύριο στην Κυψέλη, πρέπει να μπούμε δυνατά και να παίξουμε σε μία προσωπικά θεωρώ χειρότερη ατμόσφαιρα, από όσες ζήσαμε μέχρι σήμερα, αφού αυτό το παιχνίδι κρίνει τίτλο!

Η λέξη λοιπόν που θα πρέπει να κυριαρχεί στο μυαλό μας είναι «FOCUS», αφού πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες στο στόχο μας σε κάθε δευτερόλεπτο του τελικού. Αυτό νομίζω θα είναι και το μυστικό της απόδοσής μας… Δεν θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς και να κάνουμε το παιχνίδι της ζωής μας, θα πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε» υποστήριξε η Θεσσαλονικιά μπλοκέρ που συμπλήρωσε ότι αγωνιστικά, όπως έχουμε δει στο επίπεδο της Α1 Γυναικών «αυτό που θα κρίνει τον 4ο τελικό θα είναι το σέρβις-υποδοχή».

Pregame Show με Φραγκιαδάκη-Κις

Για όσους φίλους του αθλήματος δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το “μαγικό χαρτάκι” για την Κυψέλη θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τον αυριανό 4ο τελικό των ‘αιωνίων” της Α1 Γυναικών την Τετάρτη 30/4 στις 20.00 από το Νovasports 3.  Νωρίτερα, στις 19:30 θα ξεκινήσει το Pre Game Show από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κλειστό της Κυψέλης, σε παρουσίαση του δημοσιογράφου Παντελή Λώλη. Καλεσμένες θα είναι οι παλιές δόξες των «αιωνίων», Ελένη Φραγκιαδάκη και Κάταλιν Κις, οι οποίες θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το μεγάλο παιχνίδι.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...