ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

“Γεύση” και “άρωμα” Άρτας για τις διεθνείς μας – O Δήμος καθημερινά στο πλευρό της Εθνικής (vid)

“Γεύση” και “άρωμα” Άρτας για τις διεθνείς μας – O Δήμος καθημερινά στο πλευρό της Εθνικής (vid)

Ήταν να μην γίνει η αρχή με την ιστορική διοργάνωση του final-4 του 24 Κυπέλλου Γυναικών στους Κωστακιούς! Από τη στιγμή που ο Δήμος Άρταίων “δέθηκε” με το… δίχτυ του βόλεϊ, η όμορφη πόλη με το θρυλικό γεφύρι εξελίσσεται πλέον σε μία άκρως φιλόξενη έδρα για το άθλημα.

Δέκα μέρες μετά την άφιξη της αποστολής της Εθνικής Γυναικών στην Άρτα, όπου για τρεις εβδομάδες η “γαλανόλευκη” θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το α’ γκρουπ των κοριτσιών του εκλέκτορα Γιουνούς Οτσάλ είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις ομορφιές της πόλης.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ξεναγό τον αεικίνητο δήμαρχο Αρταίων, Χρηστο Τσιρογιάννη και τη γενική γραμματέα του Δήμου, Εύη Βασιλάκη οι διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο της αποστολής, είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των προπονήσεων και πέρα από τους Κωστακιούς, όπου βρίσκεται το κλειστό “Τ9” να θαυμάσουν από κοντά το εμπορικό κέντρο και τα ιστορικά μνημεία της πόλης. Παράλληλα οι διεθνείς μας γνώρισαν από κοντά την αγάπη των ντόπιων, που πέρα από τις φωτογραφίες που έβγαλαν, ανυπομονούν να τις καμαρώσουν “εν δράσει”. Στο τέλος της βόλτας τους οι αθλήτριες της Εθνικής δροσίστηκαν πίνοντας φυσικό χυμό από τα φημισμένα τοπικά πορτοκάλια, που κέρασε ο δήμαρχος!

Την Κυριακή  η Εθνική μας θα δώσει στο κλειστό “στολίδι” της Αρτινής εδρας το πρωτο από τα 3 φιλικά με την Αίγυπτο (18-20 Ιουνίου) με την οποία από αύριο θα πραγματοποιήσει κοινές προπονήσεις (16-24 Ιουνίου). Αντίστοιχα φιλικά και κοινές προπονήσεις θα πραγματοποιήσει και με τη Σλοβενία  (11-17 Ιουλίου).

Σε αυτή τη φιλοξενία υψηλού επιπέδου, η δημοτική Αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για τη διαμονή και προετοιμασία της Εθνικής μας.

Μάλιστα ο δήμαρχος Αρταίων και εκ νέου υποψήφιος για το αξίωμα, Χρήστος Τσιρογιάννης βρέθηκε για ακόμη μια φορά πριν από λίγα 24ωρα στη σάλα του νέου κλειστού “T9”  και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιουνούς Οτσάλ και τις Ελληνίδες διεθνείς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο δηλώσεις του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, του ομοσπονδιακού προπονητή Γιουνούς Οτσάλ, της ακραίας Ασημίνας Νικολογιάννη και της κεντρικής Κυριακής Τερζόγλου.

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
18/07/2024

Ιστορική συμφωνία Καραμπέτσου-Βρούτση: Πολυδύναμο ΟΑΚΑ, Τ4 Μίκρας και μία Ολυμπιακή Εγκατάσταση παραχωρούνται στην ΕΟΠΕ για τις Εθνικές ομάδες

Ιστορική ημέρα η σημερινή για το Ελληνικό βόλεϊ και τις Εθνικές ομάδες βόλεϊ όλων των κατηγοριών καθώς ο υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε...