ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Γενική Συνέλευση τον Μαϊο

Γενική Συνέλευση τον Μαϊο

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση στις 4-5 Μαΐου στα γραφεία της ΕΟΕ ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ έχοντας βασικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την έγκριση Κανονισμών -Οργάνωσης και Διεξαγωγής πρωταθλημάτων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 21 και επόμενα περί «ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ» του Καταστατικού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαιρίσεως «Ε.Ο.ΠΕ», καλούνται τα Μέλη – Σωματεία της δυνάμεώς της και οι αντιπρόσωποι αυτών, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 4 Mαΐου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 16.00 στο ΟΑΚΑ (Ανοικτό Κολυμβητήριο, Λεωφ. Σπύρου Λούη, Είσοδος Δ’ Χαλάνδρι)  με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Σε περίπτωση μη απαρτίας την παραπάνω ημέρα και ώρα, η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, θα επαναληφθεί στις 5 Mαΐου 2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 09.00 στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε η Γενική Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι έχει απαρτία, όσα μέλη και αν παρευρεθούν.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης

2.Έγκριση Κανονισμού Οργάνωσης & Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
05/07/2024

To νέο Mini Bus της ΕΟΠΕ

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εξασφαλίστηκε...