DARK ROOM

Γευμάτισαν «α λα Μάφια»!

Γευμάτισαν «α λα Μάφια»!

Πλούσιο τραπέζι στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού και στη διοίκηση του Τ.Α.Α. παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης (12/1) ο Γιώργος Γλου στο «Cosa Nostra», το γνωστό εστιατόριο που διατηρεί ο γνωστός επιχειρηματία και πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας στο Μικρολίμανο.

Αφορμή για τη χθεσινή βραδιά των ερυθρολέυκων, στην οποία έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης και σύσσωμο το τμήμα βόλεϊ της ανδρικής ομάδας, ήταν η έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν, στο οποίο αναμένεται να κορυφωθεί η προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» για επιστροφή στην κορυφή σε Ελλάδα και διάκριση στην Ευρώπη!

Δίπλα στην θάλασσα λοιπόν οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία, μέσα σε ένα ατμοσφαιρικό – γεμάτο από ρετρό στοιχεία και λεπτομέρειες- περιβάλλον,  να γευθούν εκλεκτά ιταλικά εδέσματα, να περάσουν ορισμένες στιγμές χαλάρωσης και υπό το… σαρδόνιο μειδίαμα των φωτογραφιών των διασημότερων μελών της Cosa Nostra στις vintage ταπετσαρίες, να εμπνευστούν το κατάλληλο “χτύπημα”, προκειμένου να φέρουν εις πέρας με επιτυχία το “δύσκολο” πρόγραμμα με συνεχείς αγώνες εντός και εκτός συνόρων!