ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για μια θέση στον… τελικό

Για μια θέση στον… τελικό

Μετά το….πρώτο μεγάλο ραντεβού στην Ερμούπολη και το Legue Cup, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν εκ νέου αντίπαλοι σε Final 4 αλλά αυτή τη φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Έναν πρόωρο τελικό όπως έσπευσαν να πούνε όλοι που περιμένουν έναν συναρπαστικό αγώνα αφού το… “πρώτο πιάτο” στην Ερμούπολη άφησε πολλές υποσχέσεις.

Στον Ολυμπιακό μετά την κλήρωση δηλώνουν έτοιμοι για 2 τελικού στο Final 4 προκειμένου να κατακτήσουν το Κύπελλο που είναι ένας εκ των δύο μεγάλων στόχων της χρονιάς με τον team manager των Πειραιιωτών Νίκος Μανούβαλο να υπογραμμίζει “Ο Ολυμπιακός δεν κοιτάει αντίπαλο. Είναι ένα πολύ δυνατό Final 4. Πάμε σαν Ολυμπιακός να κάνουμε δύο νίκες για να κατακτήσουμε το Κύπελλο”.

Για το αν η νίκη δίνει ψυχολογικό πλεονέκτημα εν όψει του ημιτελικού του Κυπέλλου ο Νίκος Μαντούβαλος τόνισε “Η νίκη του League Cup δίνει ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα, αλλά πιστεύω πως αν σταθούμε μόνο σε αυτό δεν θα πάει κάτι καλά. Εμείς μέρα με τη μέρα και με τις οδηγίες του προπονητή μας προσπαθούμε να γίνεται η ομάδα καλύτερη για να είναι έτοιμη στους επόμενους δύο στόχους που είναι και οι μεγάλοι στόχοι της χρονιάς. Εύχομαι να γίνουν πολύ καλά παιχνίδια και ο καλύτερος να κερδίσει”.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού στον ημιτελικό για να διεκδικήσει εκ νέου τα περσινά κεκτημένα με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Αντώνη Τσαλόπουλο να είναι αισιόδοξος για τους “ασπρόμαυρους” τονίζοντας πως δεν βλέπει τον αγώνα ως ρεβάνς για τον χαμένο τελικό της Σύρου.

“Θα είναι ένας τελικός που θα γίνει μια μέρα νωρίτερα, αλλά το πλεονέκτημα θα είναι πως η ομάδα θα είναι ξεκούραστη δεν θα έχει παιχνίδι στην πλάτη της όπως σε άλλες περιπτώσεις και πιστεύω ότι ήμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε.

Ήταν μια άτυχη στιγμή εκείνη στην Σύρο. Δεν τίθεται θέμα ρεβάνς. Αθλητισμός είναι. Υπάρχει και η ήττα και η νίκη” υπογράμμισε πρόεδρος του ΠΑΟΚ δείχνοντας και το στίγμα της ομάδας για το Final 4.