Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Για την καρδούλα της Ιωάννας!

Για την καρδούλα της Ιωάννας!

Την πρόσκληση του ΠΟ Μουδανιών αποδέχτηκε ο ΠΑΟΚ και μαζί με την ΜΕΝΤ θα λάβουν μέρος σε ένα μίνι τουρνουά βόλεϊ, όπου τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν στην οικογένεια της 4χρονης Ιωάννας που χρειάζεται άμεσα εγχείρηση καρδιάς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ, που δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο αναφέρει: “Οι μεγάλες ομάδες δεν φαίνονται μόνο στο παρκέ, αλλά και μακριά από αυτό. Ο  ΠΑΟΚ  είναι ένας τέτοιος σύλλογος, ο οποίος δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα κοινωνικής ευθύνης. Γι’ αυτό τον λόγο αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ να συμμετάσχει σε ένα μίνι τουρνουά βόλει όπου τα έσοδα του αγώνα  θα διατεθούν  στην οικογένεια της 4χρονης Ιωάννας που χρειάζεται άμεσα εγχείρηση καρδιάς.

Το τουρνουά θα γίνει την Τετάρτη 4/12 και ώρα 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο Νέων Μουδανιών παρουσία του ΠΑΟΚ , τη ΜΕΝΤ και της τοπικής ομάδας των Μουδανιών. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά οι μικροί φίλοι των Μουδανιών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τα αστέρια της ομάδας μας και  να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Το κόστος των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ και θα πωλούνται έξω από το κλειστό γυμναστήριο των Νέων Μουδανιών πριν την έναρξη του τουρνουά”.