ΓΝΩΜΕΣ

Για την Πέννυ Ρόγκα…

Για την Πέννυ Ρόγκα…

Άλλοι θα πουν μια μεγάλη ανατροπή και ένα πρωτάθλημα, άλλοι θα πουν χάθηκε όμως το Κύπελλο, άλλοι θα πουν ο Καλμαζίσης έφταιγε, άλλοι θα πουν Μιτσέλι το έχασε…  εγώ θα πω ότι η σεζόν που μολις έκλεισε έχει ένα σκληρό, πολύ σκληρό και κάπως διδακτικό χαρακτήρα. Έχει ονοματεπώνυμο: ΠΕΝΝΥ ΡΟΓΚΑ.

Γιατι στη ζωή, φίλοι μου, το υπέρτατο αγαθό ειναι ΥΓΕΙΑ και είναι αυτό που πολλές φορές οι φίλαθλοι και όχι μόνο δεν υπολογίζουν σιχτιριάζοντας παίκτες/τριες των ομάδων, υποτιμώντας τον ίδρωτα και την προσπάθειά τους με κάθε τρόπο. Ουδείς υπολογίζει τη στεναχώρια, το άγχος και το στρες που βιώνουν γιατί οι περισσότεροι τους/τις βλέπουν ως “συμβόλαια” και ως “πρέπει”!

Έρχεται λοιπόν η φετινή χρονιά και το πιο δυνατό μήνυμα του πρωταθλήματος το δίνει η Πέννυ Ρόγκα, μια γεννημένη μαχήτρια εντός αλλά και εκτός των τάραφλεξ. Το “Πενίτο” που μετά από επέμβαση κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη για να είναι εκεί, να είναι παρούσα στην προσπάθεια των συναθλητριών της,  για να δώσει με την παρουσία της δύναμη και ώθηση. Κατέβηκε για να κλείσει περήφανα τη σεζόν 2023-24.

Κατέβηκε και μας δίδαξε ότι στη ζωή όσες φορές κι αν πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς.

Και η Πέννυ ειναι όρθια, είναι δυνατή και έχει πάρει το χρυσό μετάλλιο για τη μαχητική της ψυχή αλλά και γιατί αποτελεί παράδειγμα για όλους όσους παλεύουν να ξεπεράσουν ή έχουν ξεπεράσει ή έχουν ανάμεσά τους καθημερινούς ήρωες…

Βαθιά υπόκλιση… Πέννυ γερά… Όλα περαστικά! 

ΓΝΩΜΕΣ
01/05/2023

Παπαφωτίου… καρατίων

Τοποθετήσεις πολλών καρατίων και μάλιστα «back to back» από μια μεγάλη προσωπικότητα με ευρωπαϊκή εμπειρία, κουλτούρα και αρχές! Ο λόγος για την Αθηνά Παπαφωτίου...