Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Για το 2-0 ή την ισοφάριση στο Ζηρίνειο

Για το 2-0 ή την ισοφάριση στο Ζηρίνειο

Άλλη μια μάχη για την ημιτελική σειρά του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών  διεξάγεται την Παρασκευή (8/4, 20.30,Novasports4) στα βόρεια προάστια με τον ΑΟΠ Κηφισιάς να υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου στο Ζηρίνειο.

Η Κηφισιά έχει το προβάδισμα με 1-0 νίκες αλλά και την… ατυχία καθώς ο Κώστας Χριστοφιδέλης ένιωσε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο στο πρώτο παιχνίδι και δεν συνέχισε προκειμένου να αποθεραπευθεί. Έτσι, ο Φοίνικας έχει ακόμα μια ευκαιρία να κάνει την ισοφάριση και να γυρίσει στη Σύρο με όπλο την έδρα για να διεκδικήσει την πρόκρισή του στα τελικά.

«Το ζητούμενο για εμάς είναι να αντέξουμε στην πίεση των συνεχόμενων αγώνων. Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα play off απέναντι στο Φοίνικα Σύρου»», ήταν το σχόλιο του κόουτς του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστα Αρσενιάδη.

Από την άλλη, ο τεχνικός των νησιωτών, Ντούσκο Νίκολιτς περιμένει να δει την αντίδραση των παικτών του αλλά και την ενέργεια που θα βγάλουν στον αγώνα ειδικά στον νευραλγικό τομέα της επίθεσης. «Πρέπει να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας σε όλους τους τομείς και ειδικά στην επίθεση. Η σειρά έχει πολύ δρόμο. Ακόμα και να κερδίζαμε το ίδιο θα έλεγα. Η κούραση, η δύναμη και το πάθος μετράνε πολύ τέτοιες ώρες, αλλά η ομάδα μου έχει ενεργεια. Περιμένω να εκμεταλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν», είπε.