DARK ROOM

Η «πράσινη» Ρίτσι στο Ρίο για τα μάτια του Βερχοέφ !

Η «πράσινη» Ρίτσι στο Ρίο για τα μάτια του Βερχοέφ !

Λίγο πριν πακετάρει βαλίτσες για το νέο σταθμό της καριέρας της στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, η νεοαποκτηθείσα Καναδή ακραία των “πρασίνων”, Κάιλα Ρίτσι βρέθηκε δίπλα στον αγαπημένο της -επίσης βολεϊμπολίστα και συμπατριώτη της- Ρούντι Βερχόεφ που αγωνίζεται στο Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο.

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι έκανε τα πάντα για να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν και να μεγαλώσει την Καναδική παροικία στην Αθήνα! Ο διεθνή κεντρικός, Ρούντι Βερχόεφ βρέθηκε στα ονόματα της σχετικής λίστας του Ολυμπιακού, που τελικά απέκτησε τον βασικό μπλοκέρ του Καναδά Τζάστιν Νταφ αλλά και του Παναθηναϊκού -εξαιτίας και της Ρίτσι- που όμως προτίμησε τον Βραζιλιάνο Ρανγκέλ. 

richey

Κάπως έτσι χάθηκε ένα βολεϊκό love story στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα… αλλά η απόσταση στα θέματα αγάπης και σχέσεων δεν έχει σημασία! Για του λόγου το αληθές, η Ρίτσι πετάχτηκε μέχρι το Ρίο να στηρίξει τόσο τον αγαπημένο της όσο και τις προπσάθειες των συμπατριωτών της στο μπιτς βόλεϊ αλλά και σε άλλα σπορ!

Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη και δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ενώ παρέα στο Ρίο είχε και τα μελλοντικά πεθερικά της -τους γονείς του Βερχόεφ- οι οποίοι δεν θα έχαναν την πρώτη συμμετοχή του γιού της στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη!