Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Για το τρίποντο η Ελπίδα με τους Μακεδόνες

Για το τρίποντο η Ελπίδα με τους Μακεδόνες

Τους Μακεδόνες Αξιού, με τους οποίους κοντραρίστηκαν πέρυσι στα πλει οφ ανόδου στα Τρίκαλα και κέρδισαν μαζί την άνοδο στην Α1 αλλά και έδωσαν σειρά πολλών φιλικών αγώνων στην προετοιμασία, υποδέχεται αύριο Τετάρτη στις 18.00, η Ελπίδα Αμπελοκήπων στην εμβόλιμη 7η αγωνιστική της Α1.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Θέτιδας και με τη βοήθεια του κόσμου της στο «Ι. Λεμονίδης», τα κορίτσια του Γιώργου Χρυσομαλλίδη θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο, σε αυτό το γειτονικό ντέρμπι, ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα στο θέμα παραμονής.

soupioni-elpida-libero-567890

«Έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο τοπικό ντέρμπι και θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι, μετά από εκείνο του Σαββάτου. Έχουμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Θέτιδας και πιστεύουμε ότι μπαίνουμε στο δρόμο που θα μας οδηγήσει στην εκπλήρωση των στόχων μας», δήλωσε η λίμπερο της Ελπίδας, Ελένη Σουπιώνη η οποία μαζί με την περυσινή ρούκι της Α1, Αλεξία Καλανταρίδου, πρωταγωνιστούν στην αφίσα του ματς με χιουμοριστική διάθεση.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...