Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γιαννακόπουλος και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Γιαννακόπουλος και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Μετά το “μπάσιμο” στο βόλεϊ αντρών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε στον πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκο Πλυτά την πρόθεσή του να πάρει τα ηνία του Ομίλου και με τις εξελίξεις να τρέχουν την Πέμπτη αναμένεται να προκηρυχθούν εκλογές.

Αυτή τη φορά η επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν έπεσε πάνω σε “αναχώματα” αφού η διοίκηση Πλυτά χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε πράξη την υπόσχεσή της ότι θα δώσει τα κλειδιά του Ομίλου σε όποιον θελήσει να βγάλει τον Ερασιτέχνη από το αδιέξοδο.

Πλέον, αναμένεται η προκήρυξη των εκλογών από τον Ερασιτέχνη και μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα έχει αλλάξει σελίδα ο Παναθηναϊκός.

Χρέη, αγωνιστικός σχεδιασμός αλλά και πολλά ανοικτά μέτωπα καθιστούν το έργο της νέας διοίκησης που θα προκύψει ιδιαίτερα δύσκολο. Ωστόσο, η είδηση ότι ο ιστορικό σύλλογος μπαίνει σε περίοδο… επανεκκίνησης μόνο θετική μπορεί να είναι για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που έχει Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ αλλά και ΑΕΚ σε υψηλά επίπεδα ανταγωνισμού πλέον.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...