Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι γυναίκες του Α.Ο Θήρας δίπλα στις νεάνιδες (φωτ.)

Οι γυναίκες του Α.Ο Θήρας δίπλα στις νεάνιδες (φωτ.)

Η φωτογραφία της ημέρας έρχεται από τις Κυκλάδες, εκεί όπου η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Θήρας βρέθηκε στον πρωϊνό αγώνα της ομάδας των νεανίδων χειροκρότησε τα νεαρά κορίτσια και με το γνωστό “hi5” απέδωσε τα εύσημα για το νικηφόρο αποτέλεσμα που σημείωσαν.

Μια ημέρα μετά το ντέρμπι Κυκλάδων της μεγάλης κατηγορίας, ΑΟΘ και Πανναξιακός αναμετρήθηκαν στην κατηγορία των νεανίδων, εκεί όπου η ομάδα της Σαντορίνης επικράτησε με 3-2 της πρωταθλήτριας Ν.Αιγαίου. Και το αποτέλεσμα σε αυτό το κείμενο αλλά και σε αυτές τις ηλικίες δεν παίζει τόση σημασία, όση η πράξη της γυναικείας ομάδα της Σαντορίνης που βρέθηκε στις κερκίδες να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Τέτοιες κινήσεις και τέτοιες συμπεριφορές προς τα τμήματα υποδομών των ομάδων χτίζουν τις νέες γενιές αθλητριών και αθλητών στο βόλεϊ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο καθήκον από αυτό για τους αθλητές των μεγάλων κατηγοριών από το να εμπνέουν το… νέο αίμα και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για τα μελλοντικά αστεράκια του αθλήματος από το να γνωρίζουν τα ινδάλματά τους!

Αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού:

aothira_neanides

Φωτό: Χρήστος Αντωνιάδης