Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με Γιορντάνοφ για τίτλο ο Φοίνικας Σύρου

Με Γιορντάνοφ για τίτλο ο Φοίνικας Σύρου

Συριανός και επίσημα είναι πλέον ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ καθώς οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βούλγαρου διαγώνιου καλώντας την ίδια ώρα τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα που φέτος έχει στόχο την κατάκτηση εγχώριου τίτλου…

Κάτοικος Ερμούπολης είναι και επίσημα ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ ο οποίος είναι ο νέος «μπόμπερ» των Πειρατών στην προσπάθεια τους για την υπέρβαση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διοίκηση του Φοίνικας Σύρου ανακοίνωσε την μεταγραφή του διεθνή Βούλγαρου διαγώνιου και την ίδια ώρα καλεί τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει…

Η ανακοίνωση του Μπόγιαν Γιορντάνοφ

Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Boyan Yordanov,  για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018.

O διεθνής διαγώνιος και  κάτοχος πολλών εγχώριων τίτλων, ομαδικών και ατομικών, έρχεται στην ομάδα μας για να την βοηθήσει στην εκπλήρωση των φετινών στόχων της, που είναι η κατάκτηση ενός εγχώριου τίτλου και η διάκριση στην Ευρώπη.

Η διοίκηση της ομάδας μας, κατά τον φετινό της σχεδιασμό έκανε την υπέρτατη υπέρβαση για τα δεδομένα μιας νησιωτικής ομάδας, και εκφράζει την πεποίθηση της ,ότι όλος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού μας ανεξαρτήτως αθλήματος που υποστηρίζει, θα σταθεί δίπλα μας αρωγός στην φετινή πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Επιπροσθέτως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες ,τούς χορηγούς μας ,και όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι πάρα πολλοί και μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότεροι, ας βάλει ο καθένας μας ένα λιθαράκι για να χτίσουμε όλοι μαζί ακόμη πιο ισχυρά τα θεμέλια της ομάδας καμάρι του νησιού μας.

Σας καλούμε όλους μαζί μας για να ζήσουμε μία ακόμη συναρπαστική χρονιά ,γιατί  “μόνος κανείς δεν πορεύεται“.

Πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν τον Boyan Yordanov  στην ομάδα μας και του εύχονται μία καλή χρονιά με επιτυχίες..