Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γιορντάνοφ  : «Βήμα –βήμα να φτιάξουμε καλή ομάδα»

Γιορντάνοφ  : «Βήμα –βήμα να φτιάξουμε καλή ομάδα»

Διανύοντας τον 11ο χρόνο παρουσίας του στην Ελλάδα ο Μπόμπι Γιορντάνοφ δηλώνει έτοιμος να οδηγήσει τον Φοινικα Σύρο στις επιτυχίες τονίζοντας πως το πρωτάθλημα είναι ένα μεγάλο όνειρο για όλους στην Ερμούπολη.

Άνετος όσο ποτέ ο Μπόμπι Γιορντάνοφ είναι έτοιμος να ριχθεί στην μάχη της Volleyleague με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όπως κάνει τα τελευταία 10 χρόνια.

Ο Βούλγαρος διαγώνιος του Φοίνικα Σύρου στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος δεν έκρυψε την αγάπη του για την χώρα μας και την νέα του περιπέτεια στην Σύρο.

«Είναι η 11η χρονιά μου στην Ελλάδα. Εντάξει έγινε μισός έλληνας. Ξέρεις καλά πως εδώ είναι το δεύτερο μου σπίτι. Είμαι ευχαριστημένος γιατί θα παίξω πάλι εδώ. Άλλαξα ομάδα. Καινούργια εμπειρία όπως λέω εγώ. Ελπίζω να έχω υγεία όπως και όλοι στην ομάδα και προχωράμε μπροστά» δήλωσε χαμογελώντας ο Γιορντάνοφ.

Όσο για το αν μπορεί να ονειρεύεται έναν τίτλο μετά από 4 χρόνια  ο Γιορντάνοφ είπε «Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι μεγάλο όνειρο. Είναι δύσκολο να πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολο. Αλλά για αυτό είμαστε μέσα στο γήπεδο, για αυτό είναι ένας στόχος μας και όλοι μας πρέπει να έχουμε αυτό στο μυαλό .

Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα να φτιάξουμε μια καλή ομάδα γιατί τώρα είμαστε 9 καινούργιοι παίκτες, νέος προπονητής. Αυτό που είδα στην Σύρο εδώ και ένα μήνα είναι ότι κάνουν πολύ σωστή δουλειά, πολύ οργανωμένοι και κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Ελπίζω να έχουμε καλές στιγμές. Από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...