A2

Γιορτές στην κορυφή για την Ελπίδα

Γιορτές στην κορυφή για την Ελπίδα
Χωρίς να συναντήσει προβλήματα, η Ελπίδα νίκησε στα Γιάννενα τον νεανικό Ηρακλή και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην κορυφή του Β1 ομίλου της Α2 Γυναικών.

Σε συνδυασμό μάλιστα με την ήττα της Νέας Γενεάς, η ομάδα των Αμπελοκήπων θα μπει στον β’ γύρο με διαφορά τεσσάρωνβαθμών από την αντίπαλό της .

Για την ομάδα γυναικών ήταν ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος μέσα στο 2015 και ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή Γιώργο Χρυσομαλλίδη, που λίγες ώρες μετά την κηδεία της μητέρας του συνόδεψε κανονικά την ομάδα στα Ιωάννινα.

Ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένος για τις 9/1 με αντίπαλο τον Ν. Βότση, αλλά πριν τα Χριστούγεννα πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας του Κυπέλλου με τον Μυγδονιακό.

Τα σετ: 13-25, 19-25, 16-25

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ζιώγος): Λώλη, Καρατζόγλου, Γκατζούνη, Δημητρέλλου, Σταύρου Ζερβοπούλου, Αθ. Τσάνη (λ) Δερμιτζάκη (λ), Α. Τσάνη, Ράπτη, Τσιτσιλίκα, Θεοδωράκη, Γκλατζούνη, Σιωρέντα.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Παπάζογλου, Κομνίνο, Κ. Μπολέτου, Γκοβεδάρου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ) Βουγιουκλίδου (λ), Κιουτσιούκη, Ντολοπούλου, Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Λουτατίδου,Μ. Μπολέτου.

Βόλεϊ και… Κάλαντα

Πραγματική γιορτή ήταν το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που διοργάνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων την Κυριακή 13/12, με συμμετοχή του ΒΑΟ και των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων.

Το θέαμα στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς δεκάδες κορίτσια έπαιξαν βόλεϊ, διασκέδασαν και είπαν τα κάλαντα στους γονείς που κατέκλυσαν τις κερκίδες.

Στο τέλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για ένα από τα επόμενα τουρνουά. Την οργανωτική ευθύνη του τουρνουά είχαν οι προπονητές του συλλόγου Γιάννης Κυλίτσης, Ελενα Αναστασιάδου, Τάσος Σταυρακάκης και οι υπεύθυνοι των τμημάτων Χρήστος Γκαλμπένης και Χάρης Τάτσης.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...