ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γιορτή στην Καλαμάτα

Γιορτή στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί πρόκρισης απέναντι στην τοπική ομάδα για μια θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, σε έναν παιχνίδι γιορτή για τους γηπεδούχους…

Η πορεία της Καλαμάτας 80 στο φετινό Κύπελλο ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένη καθώς έφθασε στους 16 και καλείται να κάνει την υπέρβαση απέναντι στον Παναθηναϊκό…

Η ομάδα του πρώην αθλητή του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικού της Καλαμάτας Χρήστου Δημητρακόπουλου θέλει να κάνει το καλύτερο και να χαρεί τον αγώνα απέναντι στους “πράσινους” που είναι και το μεγάλο φαβορί.

«Για μας αυτός ήταν ο βασικός στόχος της συμμετοχής μας στο Κύπελλο είναι το βρεθούμε στους ‘16’ και να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα της Α1 Ανδρών», παραδέχθηκε ο τεχνικός της Μεσσηνιακής ομάδας Χρήστος Δημητρακόπουλος και συνέχισε «Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για όλους στην Καλαμάτα, αφού ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα κράχτης και θεωρώ ότι το γήπεδο θα γεμίσει. Στον αθλητισμό πάντα παίζεις για τα νίκη, αλλά ο βασικός μας στόχος είναι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να βγει μια όμορφη εικόνα…».

Στον Παναθηναϊκό που έχει στόχο να φθάσει στο Final 4 του Κυπέλλου το παιχνίδι με την Καλαμάτα αναμένεται να είναι ένα ακόμη τεστ εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι “πράσινοι” αναμένεται να έχουν την βοήθεια της εξέδρας καθώς στην Καλαμάτα υπάρχουν πολύ φίλοι της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο για να συμπαρασταθούν στους παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ομάδα με τον Ηρακλή Παπαδόπουλο να υπογραμμίζει «Μπορεί ο αντίπαλός μας να αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία, ωστόσο το αυριανό παιχνίδι δεν παύει να είναι δύσκολο και να έχει ιδιαιτερότητες. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας που αναμένεται να βρεθεί εκεί, θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Αυτή την περίοδο το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και εκτιμώ ότι όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα».