ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γιορτή στην Πάτρα, τιμή στον «Μπόμπι»

Γιορτή στην Πάτρα, τιμή στον «Μπόμπι»

Η ΕΑΠ φιλοξενεί την Τετάρτη (8/2, 19.00) τον ΑΟΠ Κηφισιάς στο πλαίσιο της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ Ανδρών σε έναν αγώνα νοκ-άουτ που οι Πατρινοί θέλουν να μετατρέψουν σε γιορτή, τιμώντας τον πρώην αθλητή τους και νυν παίκτη της ομάδας των βορείων προαστίων, Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

«Το παιχνίδι μπορούμε να το δούμε από δυο πλευρές, το ένα είναι το γιορτινό σκέλος που μετά από 5 χρόνια η ΕΑΠ θα παίξει με ομάδα από τη Volleyleague και το άλλο είναι από αγωνιστικής πλευράς, καθώς θα παίξουμε με ομάδα που διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου που μέχρι στιγμής τους έβλεπε από την τηλεόραση. Ο βασικός στόχος της ΕΑΠ ήταν να φτάσει και να αγωνιστεί στην έδρα της με ομάδα από volleyleague ώστε να δει από κοντά το επίπεδο της υψηλότερης κατηγορίας», τόνισε ο τεχνικός των γηπεδούχων (που βρίσκονται στην 3η θέση του 1ου υποομίλου του Β’ ομίλου της Α2 Ανδρών) Άρης Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε:

«Είναι μια μεγάλη στιγμή για το σωματείο που μόνο κέρδη θα έχει σε όλα τα επίπεδα. Θα είμαι ευχαριστημένος αν διεκδικήσουμε πράγματα απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σε άλλη ταχύτητα και αυτό είναι καλό γιατί θα μας τραβήξει και εμάς να ανεβάσουμε ταχύτητα. Καλούμε τον κόσμο να έρθει αύριο στο γήπεδο και να  στηρίξει αυτή την ομάδα και την προσπάθεια που κάνουν τα νέα παιδιά στο χώρο του Πατρινού βόλεϊ».

Χωρίς προβλήματα θα ταξιδέψει στην Πάτρα ο ΑΟΠ Κηφισιάς, που προέρχεται από την σημαντική νίκη στην έδρα του Παμβοχαϊκού με τον Κώστα Αρσενιάδη να σημειώνει:

«Δεν έχουμε πλήρη εικόνα για την ΕΑΠ, η οποία είναι μια νεανική, δυναμική και ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας παρόλο που αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία. Χρειάζεται σοβαρότητα για να πάρουμε την πρόκριση και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Η ανακοίνωση της ΕΑΠ:

“Η Ε.Α.Π., στα πλαίσια της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ Ανδρών, φιλοξενεί την Τετάρτη 8.2.2017 και ώρα 19:00 τον Α.Ο.Π. ΚΗΦΙΣΙΑΣ, σε έναν αγώνα νοκ-άουτ, επιτυχαίνοντας και ένα από τους αρχικούς στόχους της για την αθλητική χρονιά 2016-2017, την πρόκρισή της στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η φιλοξενούμενη ομάδα, από τις καλύτερες στο φετινό πρωτάθλημα, πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό Βόλεϊ, έχοντας στο Ρόστερ της Έμπειρους και Διεθνείς αθλητές.

Αποτελεί πρόκληση δε για την νεανική μας ομάδα, η αγωνιστική παρουσία αθλητών που αποτελούσαν ινδάλματά τους, τα χρόνια που ήταν μπολ-μπόι στην Ε.Α.Π. και ξεκινούσαν την αθλητική τους ενασχόληση.

Παράλληλα το Δ.Σ. κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα απομείνει και τιμητική πλακέτα στον Διεθνή αθλητή Μπόγιαν Γιορντάνοφ, για την πρόσφορά του στο σύλλογο στην Α1.

Καλούμε τον αθλητικό κόσμο της Πάτρας, να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας, με την παρουσία τους στο κλειστό”.