ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Γιορτή στο mini volley festival

Γιορτή στο mini volley festival

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη γιορτή του Mini Volley Festival στο Παναθηναϊκό Στάδιο όπου το Σάββατο το απόγευμα (16:00) θα γεμίσει από γηπεδάκια βόλεϊ όπου 1500 αγόρια και κορίτσια τα οποία θα παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα σε μια εκδήλωση που έχει αφιερωθεί στην ενημέρωση και καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού.

Το Mini Volley Festival είναι προ των πυλών και περίπου 1500 αγόρια και κορίτσια θα βρεθούν στο πιο ιστορικό Στάδιο του κόσμου για να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.

Το πρώτο σερβίς στο Mini Volley Festival θα δοθεί στις 16.00 με την ώρα άφιξης των ομάδων να έχει οριστεί στις 15.30, ενώ μια σημαντική καινοτομία της φετινής διοργάνωσης είναι το ότι έχει αφιερωθεί στην ενημέρωση καταπολέμησης του σχολικού εκφοβισμού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Gala, Bίκο, διαιτητές

Από νωρίς το πρωί θα στηθούν στον αγωνιστικό χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου 50 γήπεδα βόλεϊ, τα οποία θα φιλοξενήσουν τους περίπου 500 αγώνες που θα διεξαχθούν και θα τους διαιτητεύσουν εθελοντές διαιτητές μέλη του ΣΥΔΠΕΑΑΑ και του ΣΥΔΠΕΔΑΠ.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με μπάλες GALA, οι οποίες αποτελούν χορηγία της γνωστής εταιρίας, ενώ τα νερά που θα διανεμηθούν στους νεαρούς αθλητές είναι προσφορά της εταιρίας ΒΙΚΟΣ.