ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γιώτα: «Γίναμε κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού»

Γιώτα: «Γίναμε κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού»

Η πανέμορφη κεντρική, Κατερίνα Γιώτα, ενθουσιασμένη από το έκτο κύπελλο του Ολυμπιακου και το τρίτο δικό της στο σύλλογο, αφου  χόρεψε έξαλα στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε στα αποδυτήρια, δήλωσε στο επίσημο σαϊτ των «ερυθρόλευκων»:«Σίγουρα το χθεσινό παιχνίδι (με ΠΑΟ) ήταν πολύ πιο δύσκολο για εμάς. Καταφέραμε να το γυρίσουμε από 2-1 απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα και σίγουρα νομίζω ότι ο τίτλος κρίθηκε σε αυτό το ματς. Από κει και πέρα το αποψινό παιχνίδι ήταν μια μεγάλη γιορτή και προσπαθήσαμε να το ευχαριστηθούμε.

Είναι μεγάλη χαρά που γίναμε και εμείς ένα κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου Κυπέλλου. Ο κόσμος ήταν υπέροχος από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο γήπεδο και σίγουρα μας βοήθησε να νιώσουμε σαν να είμαστε στο σπίτι μας, και τους περιμένουμε και στο Ρέντη!»

Στον δικό της… κόσμο ήταν η Βουλγάρα διαγώνια ,Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα, η οποία σήκωσε την πρώτη κούπα στην Ελλάδα και με πλατιά χαμόγελα δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ όλη την ομάδα για τη δουλειά που κάναμε και αυτό είναι το πρώτο αποτέλεσμα της.

Έχουμε την καλύτερη ομάδα και φτάσαμε δίκαια στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Χθες είχαμε πιο δύσκολο έργο αλλά δείξαμε τον χαρακτήρα της ομάδας. Τώρα περιμένουμε να πλέι οφ για να κάνουμε το νταμπλ».

Η ακραία του Ολυμπιακού, Αννα Λαζάρεβιτς, από τις κορυφαίες του Ολυμπιακού στο τουρνουά κυπέλλου υποστήριξε:«Σίγουρα ήταν ενα σπουδαίο κύπελλο και εμείς καταφέραμε και το κάναμε εύκολο. Όμως δεν ήταν όσο εύκολο φάνηκε. Παίξαμε στο 110% για να φτασουμε στη νικη και παμε τωρα για τα επομενα. Πήραμε το πρώτο κύπελλο και πάμε για το πρωτάθλημα».

H Λευκορωσίδα,Νατζέγια Μαλασάϊ υποστήριξε: « Τα συναισθήματα μου ειναι πολυ δυνατά. Συγχαρητήρια στις συμπαίκτριες μου και σε όλη την ομάδα για την κατάκτηση του κυπέλλου. Ειμαι πολυ χαρούμενη που τα καταφέραμε.  Το αξίζαμε δίκαια. Πολλά κρίθηκαν στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟ που μπορέσαμε και νικήσαμε αν και ειμασταν πίσω στο σκορ. Τώρα στόχος μας είναι το πρωτάθλημα.»