Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γιούρισιτς: «Αυτό που φοβήθηκα ήταν μόνο οι διαιτητές»

Γιούρισιτς: «Αυτό που φοβήθηκα ήταν μόνο οι διαιτητές»

Σχόλιο με αναφορά στη διαιτησία έκανε ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Ιγκόρ Γιούριστς ενώ την παραδοχή ότι ο κορονοϊός έχει επηρεάσει τους αθλητές εξέφρασε ο αρχηγός της νησιωτικής ομάδας, Θανάσης Πρωτοψάλτης μετά το πέρας της νικηφόρας αναμέτρησης επί του Φίλιππου Βέροιας.

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Ιγκόρ Γιούριτσιτς σχολίασε: «Ξεκινήσαμε και παίζουμε ξανά μετά από τη διακοπή που είχαμε και είμαι χαρούμενος για αυτό, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο. Θέλουμε η ομάδα μας να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πριν σταματήσουμε να παίζουμε. Η Βέροια σήμερα έκανε αυτό που περιμέναμε και είχαμε πει ότι θα μας πιέσει στην υποδοχή για να μπορέσει να μας κατεβάσει την επίθεση στα στατιστικά. Αυτό που φοβήθηκα ήταν μόνο οι διαιτητές. Την ομάδα μου πάντα την εμπιστεύομαι και έπαιξε όπως ήθελα να παίξει, προκειμένου να πάρουμε την νίκη που θέλαμε σήμερα παρά τη σωματικής μας κατάσταση»

Ο ακραίος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Θανάσης Πρωτοψάλτης δήλωσε: «Ο αγώνας ήταν όπως τον περιμέναμε. Η Βέροια είναι μαχητική ομάδα. Συγχαρητήρια στη Βέροια γι’ αυτό. Ήταν ένας αγώνας που περιμέναμε να μας δυσκολέψει. Σίγουρα το βόλει θέλει τρόπο, δεν είναι μόνο η δύναμη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που η ομάδα μου αντέδρασε μετά από την ήττα μου από την Κηφισιά και θεωρώ ότι από εδώ και πέρα σιγά σιγά θα ξεκινήσει και να ανεβαίνει. Ο Φοίνικας κατάφερε και έμεινε συγκεντρωμένος και στο τελευταίο σετ σε επικίνδυνο σημείο και με μια μικρή διακοπή και τα λοιπά. Νομίζω ότι περίοδος με τα κρούσματα κορονοϊού ήταν κακή για τη Βέροια γιατί ήταν σε έναν καλό δρόμο, αλλά όντως είναι ακόμη μαχητική. Δυστυχώς, έχει επηρεάσει αρκετούς αθλητές αυτό το πράγμα και δεν είναι εύκολο να επανέλθουμε».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...