Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γιούρισιτς : «Θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια»

Γιούρισιτς : «Θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια»

Δύο εβδομάδες με σκληρούς αγώνες περιμένει στην Β Φάση της Volleyleague για τον Φοίνικα Σύρου ο Ιγκόρ Γιούρισιτς που δήλωσε ικανοποιημένος από το τρίποντο επί του ΟΦΗ. Διαχείριση δυνάμεων εν όψει Play-out έκανε ο Άκης Φλαούνας που τόνισε πως τα επόμενα παιχνίδια για την ομάδα του είναι ένα μεγάλο κουίζ.

Ο προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Ιγκορ Γιουρισιτς δήλωσε «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Κάναμε λίγα λάθη και είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό. δεν αλλάζει κάτι που πάμε στην Β φάση. Κουβαλάμε τους πόντους. Οι δυο επόμενες εβδομάδες θα έχει σκληρούς αγώνες».

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΟΦΗ, Άκης Φλαούνας τόνισε «Ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Μετά το νέο που μάθαμε για συνέχεια του πρωταθλήματος, κάναμε μια διαχείριση δυνάμεων. Αυτό που με ευχαριστεί είναι η διάθεση των παιδιών. Δεν έχουμε βάθος πάγκου για να ανταπεξέλθουμε. Θα πάμε στην Αθήνα να παλέψουμε 3 παιχνίδια. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε να ανταποκριθούμε. Είναι ένα κουίζ για εμάς».