Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γιούριτσιτς: «Ευχαριστώ Καφτηράνη & χορηγό-Στόχος η ομάδα να εξελίσσεται»

juricic_foinikas syrou

Στο πλαίσιο της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος της Volley League 20-21 ο Κροάτης νέος προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, Ιγκόρ Γιούριτσιτς σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εξέφρασε τη φιλοδοξία του να “χτίσει” μία ανταγωνιστική ομάδα που μέρα με τη μέρα θα εξελίσσεται, μίλησε για την έως τώρα παραμονή του στη Σύρο και ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο Χρήστο Καφτηράνη, τους συντελεστές των “Πειρατών  αλλά και το χρυσό χορηγό της ομάδας για την υπέροχη υποδοχή τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Γιούριτιτς 

“Πήρα την απόφαση να έρθω στην ομάδα του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, γιατί είναι μια φιλόδοξη ομάδα με καλούς αθλητές που έχουν κίνητρα. Ο στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια ομάδα πειθαρχημένη και ανταγωνιστική που μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες κάθε φορά να εξελίσσεται.

Αυτό για μένα είναι πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα εξελίσσεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί πολύ σκληρή δουλειά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Χρήστο Καφτηρανη, τον μεγάλο χορηγό και όλους τους εμπλεκομενους στον ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ για την υπέροχη υποδοχή. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ όμορφα εδώ και η Σύρος είναι αξιολάτρευτη”.