A2

«Γηραιός» με…. νεανικό αίμα

«Γηραιός» με…. νεανικό αίμα

Τη νίκη με 3-0 επί της ΜΕΝΤ πανηγύρισε ο Ηρακλής του Χρήστου Πάτρα και έδειξε έτοιμος να διεκδικήσει την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία. Αντίθετα από την άλλη πλευρά η ομάδα της Τούμπας λίγο πριν την έναρξη του Legue Cup παρουσιάστηκε ανέτοιμη…

Με ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης αποχώρησε μετά το τέλος του φιλικού με την ΜΕΝΤ ο Χρήστος Πάτρας. Ο προπονητής του Ηρακλή είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να αποδίδουν καλό βόλεϊ και να επικρατούν με το «καθαρό» 3-0 της ΜΕΝΤ.

Στο φιλικό ντεμπούτο με την φανέλα της ΜΕΝΤ έκανε ο Ζένια Γκόρτσιανουκ ο οποίος έδειξε πως χρειάζεται ακόμη χρόνο, ωστόσο μαζί με τον Χατζηηλιάδη θα αποτελούν την δύναμη πυρώς της ομάδας τη φετινή χρονιά.

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Στεφανίδης, Κολτσιάκης, Παλέντζας, Ηλίας, Τσολάκος, Γάτσης / Τσιράκης (λ), Στοϊλούδης, Κατσαφλάκας.

Μ.Ε.Ν.Τ. (Γκολίτσης): Γκόρτσανιουκ, Χατζηηλιάδης, Σακόγλου, Πάρις, Σφενδυλάκης, Μπίσετ / Αντωνιάδης (λ), Αντιφακος, Μάντζιος, Χρυσάφης, Παντίρης.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...